Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Σκορπιό μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Σκορπιού;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Σκορπιό μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Σκορπιού:

Ο Σκορπιός, ως σταθερό ζώδιο, τείνει προς τις τετράγωνες γραμμές στο σώμα και το πρόσωπο και μοιάζει αρκετά με τον Ταύρο. Γενικά είναι κοντό ζώδιο εκτός κι αν ο Άρης βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα (δηλαδή από τον 7ο έως και τον 12ο οίκο) ή βρίσκεται σε ψηλό ζώδιο.

Για κάποιο λόγο, ο Άρης φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο την εμφάνιση των Σκορπιών απ’ ότι ο Πλούτωνας, εκτός κι αν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 1ο οίκο ή πάνω στον ωροσκόπο.

Συνήθως είναι χοντροκόκκαλοι, με βαρύ παρουσιαστικό κι έχουν κοντό και χοντρό λαιμό, ενώ το στήθος είναι ελαφρά προς τα μέσα. Τα πόδια τους, όταν είναι ενωμένα, παρατηρούμε να σχηματίζουν μια χαρακτηριστική καμπύλη στο εσωτερικό τους μέρος, όπως είναι συχνά τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Όταν περπατούν έχουν την τάση να προβάλλουν την λεκάνη τους ενώ κουνούν πολύ τους γοφούς τους. Συνήθως έχουν καλοσχηματισμένο και τονισμένο πωπό και αναπτυγμένη τριχοφυία.

Το πρόσωπο τείνει σε τετράγωνες γραμμές, φαρδαίνει κάτω από τα μάτια κι έχουν βαριά κάτω σιαγώνα. Η μύτη συνήθως είναι τονισμένη και η γέφυρα της μύτης είναι ψηλή, πολύ οστεώδης ή γαμψή. Το πιο τυπικό τους χαρακτηριστικό είναι το έντονο και διαπεραστικό τους βλέμμα, ιδιαίτερα αν ο ωροσκόπος είναι στον Σκορπιό.

Τείνουν σε σκούρα χρώματα γι’ αυτό συχνά τα μάτια και τα μαλλιά είναι μαύρα ενώ η γραμμή των μαλλιών κατεβαίνει χαμηλά στο μέτωπο. Τα φρύδια είναι επίσης τονισμένα.

Τα αυτιά είναι μικρά και κοντά στο κεφάλι κι έχουν γεμάτα, μεγάλα και αισθησιακά χείλη, τα οποία γέρνουν ελαφρά προς τα κάτω στις γωνίες τους. Τα δόντια τους είναι σχετικά μεγάλα, ιδιαίτερα τα μπροστινά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved