Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω!

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της Αιγοκερίνας!

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω!

Είναι η απόλυτη comme il faut γυναίκα που μισεί θανάσιμα δύο πράγματα: Το λάθος και το ρεζίλεμα! Γι’ αυτό και πολλές φορές παίρνει ντοκτορά στην ...υποκρισία.


Σεξουαλικά είναι μάλλον γνωστό ότι δείχνει ψυχρή και επικριτική, αυτό όμως δεν είναι παρά μια βιτρίνα, που κρύβει έντονα και ανεξέλεγκτα πάθη. Αν ο σύζυγός της δείξει εμπιστοσύνη και δεν αρχίσει κι αυτός τις επικρίσεις, τότε ο ..παράδεισος δεν είναι μακριά! Συναισθηματικά θέλει χρόνο για να ανοίξει και αυτό σε συνδυασμό με την εικόνα της «κυρίας Διευθυντή» συχνά της στοιχίζει, ως προς την πραγματική της ευτυχία. Πρακτικά, οι άντρες θεωρούν πως δεν έχει ανάγκη τίποτα, χώρια που περισσότερο τη σέβονται και τη φοβούνται, παρά την ερωτεύονται.

Η ίδια δεν χωρίζει εύκολα, προτιμώντας μια ενεργή όσο και κρυφή προσωπική ζωή (συνήθως με μικρότερους) από το να «χαλάσει το σπίτι της».

Η φιλοδοξία της τη φέρνει κοντά στα μεγάλα σαλόνια και τζάκια, εκπληρώνοντας έτσι την ανάγκη της για κοινωνική άνοδο. Το μειονέκτημα είναι πως ως γυναίκα καριέρας τα προβλήματα από τη δουλειά τελικά έρχονται σπίτι.

Πολύ καλή νοικοκυρά και απόλυτα εντάξει με τις υποχρεώσεις της φροντίζει στο σπίτι να είναι στην «τρίχα» γιατί εάν αυτό δεν επιτευχτεί, τι θα πει ο ...κόσμος;

Είναι γεννημένη για να διοικεί παντού και ως μάνα είναι ακριβοδίκαιη και δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της. Σε κάθε λάθος τους όμως τα κρίνει με την επιείκεια που είχαν τα Στρατοδικεία επί Επταετίας. Με τους βαθμούς έχει ...θέμα μιας και πρέπει να ξεχωρίζουν τα παιδιά της: «Εγώ είμαι σκληρή; Που να δεις τα αφεντικά σου στο μέλλον» λέει και ξαναλέει!

Όσο για την απόδοσή της στη δουλειά, όποιος έχει υπάλληλο Αιγόκερω, έχει δέσει τον γάιδαρό του. Γερμανική πειθαρχία, ιαπωνική αντοχή και αποτελεσματικότητα made in USA. Σχολαστική και υπεύθυνη συχνά ξελασπώνει το αφεντικό της, μέχρι φυσικά να γίνει η ίδια. Διότι με τέτοιες ικανότητες είναι κρίμα κι άδικο να μη βρεθεί στη φυσική της θέση.

023

Είσαι Αιγόκερως; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΑΙΓΟΚΕΡΩΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης: 10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Αιγόκερως, όταν είναι σε σχέση

Μικρό αφιέρωμα στην γυναίκα Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved