Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Ζυγό μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Ζυγού;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Ζυγό μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Ζυγού:

Ο Ζυγός, το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης, χαρίζει επίσης ομορφιά. Τα άτομα με Ήλιο ή ωροσκόπο στον Ζυγό, ακόμα κι όταν δεν είναι εξαιρετικά ωραία, έχουν ευχάριστη και ελκυστική εμφάνιση, λεπτότητα και φινέτσα. Έχουν μια εσωτερική χάρη που διαποτίζει και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Συνήθως έχουν καλοσχηματισμένο οβάλ κεφάλι και λεπτό λαιμό.

Τα αυτιά είναι επίσης καλοσχηματισμένα και το πιγούνι τους είναι στρογγυλό. Η μύτη είναι μικρή και ίσια.

Στο στόμα σχηματίζεται ένα πιο έντονο V στην μέση του πάνω χείλους ενώ το πάνω χείλος συχνά είναι λίγο πιο στενό από το κάτω.

Έχουν απαλό βλέμμα και μελωδική, χαμηλή φωνή αφού στους Ζυγούς δεν αρέσουν οι θόρυβοι.

Έχουν, επίσης, καθαρή και όμορφη επιδερμίδα. Τα λακκάκια στα μάγουλα ή στο πιγούνι είναι κι εδώ συχνά όπως και στους Ταύρους και τα μαλλιά είναι κυμματιστά ή σγουρά.

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα Ζυγό από το πολύ όμορφο χαμόγελο αλλά και από τις ιδιαιτερότητες των δοντιών τους. Τα δόντια τους μπορεί να είναι κάπως πεταχτά προς τα έξω ή να καλύπτει το ένα το άλλο ή ακόμα τα δυο μπροστινά πάνω δόντια να είναι αισθητά μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα. Ένα άλλο τυπικό χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι οι μαύροι κύκλοι ή οι σακκούλες κάτω από τα μάτια.

Ο Ζυγός είναι ένα από τα ψηλά ζώδια κι έτσι δίνει σώμα ψηλό και λεπτό στην νεαρή ηλικία αλλά τείνουν να παίρνουν βάρος όσο μεγαλώνουν και οι καμπύλες τους γεμίζουν, ιδιαίτερα γύρω από την μέση.

Συνήθως έχουν πολύ καλοσχηματισμένα νύχια.

Οι καρποί και οι αστράγαλοί τους είναι ιδιαίτερα λεπτοί και μπορεί να φοράνε μεγάλο μέγεθος παπούτσια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved