Το top 10 των επαγγελμάτων ενός Τοξότη

Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που είναι… κομμένα και ραμμένα για τους Τοξότες.

Το top 10 των επαγγελμάτων ενός Τοξότη

Τυχαίο δεν το λες, καθώς οι δουλειές αυτές, ταιριάζουν απόλυτα στον χαρακτήρα του ζωδίου αυτού, αλλά και στα θέλω του. Υπάρχει μια ισορροπία στο τι μπορεί εκείνος να δώσει, αλλά και να πάρει.

Σε τι περιβάλλον λοιπόν θα μπορούσε ο Τοξότης να είναι πιο ευτυχισμένος αλλά και επιτυχημένος εργασιακά; Έχουμε και λέμε… Ο Τοξότης είναι ταξιδιάρης, οπτιμιστής και αναζητά την περιπέτεια, την γνώση αλλά και την ειλικρίνεια. Είναι εύκολος άνθρωπος, δημιουργικός και γενναιόδωρος, προσαρμόζεται εύκολα παντού και γίνεται πολύ καλός ηγέτης. Ξέρει να παίζει ομαδικά, αρκεί να έχει την ελευθερία των κινήσεών του και την δυνατότητα να κάνει μεγάλα όνειρα.

Ένας Τοξότης λοιπόν θα μπορούσε εύκολα να γίνει:

1.Καθηγητής Πανεπιστημίου
Αγαπά τα βιβλία και την γνώση. Αυτό το επάγγελμα του επιτρέπει να ενδίδει στο πάθος το, ενώ το μοιράζεται και με τους άλλους την ίδια στιγμή.

2.Μεταφραστής
Ο Τοξότη αγαπά τα ταξίδια και τις ξένες χώρες γενικότερα, αλλά και του πολιτισμούς και τις γλώσσες. Αυτή η καριέρα είναι ιδανική για εκείνον.

3.Προπονητής
Το να συναντά νέου ανθρώπους και να ανταλλάσσει ιδέες και να κινητοποιεί τους άλλους ώστε να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο του εαυτού τους, είναι αυτό που δίνει ενέργεια και «τροφή» στον Τοξότη.

4.Ταξιδιωτικός πράκτορας
Ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια, οπότε τι καλύτερο για εκείνον από το να τα οργανώνει κιόλας για τους άλλους.

5. Πωλητής
Θα μπορούσε και σε αυτό ο επάγγελμα να συνδυάσει την αγάπη του για τα ταξίδια, με την ικανότητά του να πουλά και να επικοινωνεί με κόσμο.

6. Επιχειρηματίας
Ο Τοξότης θέλει να έχει επαφή με τον κόσμο και να κλείνει συμφωνίες. Θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας πολύ καλός CEO.

7. Διακινητής αντικών
Η ιστορία ενός αντικειμένου ή ενός επίπλου «τρέφει» την περιέργεια του Τοξότη. Το να το πουλήσει κιόλας σε κάποιον που μπορεί να το εκτιμήσει, του δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

8. Ξενοδοχειακός υπάλληλος

Ένας Τοξότης ταξιδεύει αρκετά οπότε έχει μεγάλη εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με ξενοδοχεία, φιλοξενία και άνεση. Οι γνώσεις του αυτές, μπορούν να τον βοηθήσουν στον ξενοδοχειακό τομέα.

9.Ιεραπόστολος
Φιλάνθρωπος και ταξιδιώτης, ο Τοξότης μπορεί να γίνει εύκολα Ιεραπόστολος. Είναι αφοσιωμένος στον κάθε σκοπό του και μπορεί να κάνει την διαφορά.

10.Συγγραφέας
Ο Τοξότης μπορεί να αφηγηθεί πολλές και ωραίες ιστορίες. Είτε τις έχει ζήσει ο ίδιος, είτε απλά οι ιστορίες αυτές είναι ένα αποκύημα της φαντασίας του.

Ότι και να κάνει πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνει καλά, αρκεί να τον ευχαριστεί και να του δίνει αυτά που προσδοκά.

014

Είσαι Τοξοτίνα; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΤΟΞΟΤΗΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης:

Τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Τοξότη

5 σκληρές κι αλύπητες αλήθειες για τον Τοξότη: Αντέχεις να τις μάθεις;

Βάζω τον Τοξότη σε 7 μόλις λέξεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved