Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Ταύρο μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Ταύρου;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Ταύρο μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Ταύρου, που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της Αφροδίτης, δίνει συνήθως όμορφα, ελκυστικά και ευχάριστα στην όψη πρόσωπα.

Δίνει συνήθως κοντό αλλά δυνατό και σφικτό σώμα και ο κορμός είναι πιο μακρύς από τα χέρια και τα πόδια. Τα άκρα των χεριών και των ποδιών είναι μικρά και σαρκώδη και όταν περπατούν τείνουν να πατούν πρώτα τις φτέρνες. Οι ώμοι είναι τετράγωνοι και γενικά οι γραμμές του σώματος τείνουν προς το τετράγωνο, ένα χαρακτηριστικό όλων των σταθερών ζωδίων. Οι Ταύροι έχουν τάση παχυσαρκίας.

Έχουν λεπτά και αρμονικά χαρακτηριστικά προσώπου και τα αυτιά είναι μικρά και κοντά στο κεφάλι. Το πηγούνι είναι στρογγυλό και η κάτω σιαγώνα τονισμένη. Τα μάτια είναι επίσης τονισμένα με πυκνές βλεφαρίδες και νωχελικό βλέμμα ενώ, αν το επιτρέπει η κληρονομικότητα, είναι συχνά μπλε. Είναι από τα τυχερά ζώδια που αργούν να κάνουν ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά ενώ οι άντρες δεν κάνουν φαλάκρα, εκτός κι αν τα άλλα στοιχεία που επηρεάζουν την εμφάνιση βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς ή κάνουν όψη με τον Άρη. Τα μαλλιά είναι συνήθως πυκνά και κυμματιστά.

Τα λακκάκια στα μάγουλα ή στο πηγούνι είναι συνηθισμένα, καθώς και το διπλοσάγονο. Κάποιοι φαίνεται σαν μην έχουν λαιμό ενώ σε κάποιους άλλους ο λαιμός είναι χοντρός και τονισμένος, θυμίζοντας τον λαιμό του ταύρου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους (που το παρατηρούμε και στον Λέοντα) είναι ότι τα δυο μπροστινά πάνω δόντια τους απέχουν ελαφρά το ένα από το άλλο.

Διάβασε επίσης: Μικρό αφιέρωμα στα Ζώδια της Γης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved