Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Τοξότη!

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της Τοξοτίνας!

Η γυναίκα –πολυσκεύος! Σοβαρή επιχειρηματίας, αλλά και χύμα στο κύμα, allegro τυπάκι, δε μασάει πουθενά, τα θέλει όλα και τώρα και παρά τη συχνά τυχοδιωκτική συμπεριφορά της, βρίσκει τον τρόπο να είναι κοντά στο χρήμα, τα ταξίδια και τις απολαύσεις.

Έχει το χιούμορ στη φαρέτρα της αλλά και τις... γκάφες , κερδίζοντας διαρκώς πόντους και άφεση αμαρτιών με την παιδικότητά της. Ερωτικά κινείται από το «Πέρα από την Αφρική», μέχρι το «Casino Royall», χωρίς τίποτε από όλα αυτά να είναι δεσμευτικό και διαρκές. Οι στιλιστικές της επιλογές είναι -αν μη τι άλλο- αξιοσημείωτες, αφού δε διστάζει να υπερβάλλει, όχι μόνο στους συνδυασμούς αλλά και τα χρώματα.

Στον γάμο της θέλει να υπάρχει ελευθερία και άνεση. Και αν κάτι δεν πάει καλά συναισθηματικά, θεωρεί πως αυτά τα αγαθά αρκούν για να μη χωρίσει. Αυτό δε σημαίνει πως εξαγοράζεται, αφού είναι η μόνη που μπορεί να διαψεύσει την παροιμία για την «ολάκερη πίττα και τον χορτάτο σκύλο». Με το πέρασμα του χρόνου αποδεικνύεται πως η απόσταση από τους συνομήλικους της διαρκώς μεγαλώνει και προτιμά την παρέα των παιδιών της και της νεολαίας. Γι' αυτό και παρ’ ότι ως μητέρα μπορεί να είναι εξαιρετικά επιπόλαιη, κερδίζει πολλά από το ανοικτό της πνεύμα. Η εκμάθηση ξένης γλώσσας και η γενική μόρφωση στα παιδιά της είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ως εργαζόμενη, είναι ικανότατη στο να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά δεν είναι για να στριμώχνεται πολύ... Εξ άλλου ο «μπάρμπας στην Κορώνη» πάντα την θυμάται στα γενέθλια της!

Είσαι Τοξοτίνα; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΤΟΞΟΤΗΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης: Γυναίκα Τοξότης: Καυτή και sexy η γυναίκα του μήνα

Πάει! Ερωτεύτηκα γυναίκα Τοξότη! Τι να περιμένω, ω, Σύμπαν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved