Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Κριό μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Κριού;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Κριό μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Κριού, που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

Ο Κριός δίνει συνήθως ψηλό, αδύνατο, ευλύγιστο και μυώδες σώμα. Οι άντρες είναι ιδιαίτερα αρρενωποί αλλά ακόμα και στις γυναίκες υπάρχει κάτι αντρικό στην όλη εμφάνιση.

Το μέτωπο είναι ψηλό, ελαφρά καμπυλωτό στο πάνω μέρος του και στους άντρες, όσο περνούν τα χρόνια και υποχωρούν τα μαλλιά, φαίνεται να μεγαλώνει συνεχώς.

Η μύτη είναι τονισμένη, όχι όμως απαραίτητα μεγάλη, και ελαφρά μυτερή στην άκρη, ενώ στους άντρες είναι τονισμένο και το μήλο του Αδάμ.

Το πρόσωπο είναι τριγωνικό με μικρό πιγούνι και με τα χρόνια αναπτύσσονται δυο κάθετες γραμμές ανάμεσα στα μάτια.

Τα φρύδια είναι επίσης τονισμένα και συχνά ενωμένα μεταξύ τους σαν μια ενιαία γραμμή.

Ο Κριός δίνει επίσης μικρά μάτια που μπορεί να είναι πράσινα (αν το επιτρέπει και η κληρονομικότητα) ή ανοικτά καστανά και συνήθως η άκρη του πάνω βλεφάρου γέρνει ελαφρά προς τα κάτω.

Τα μαλλιά είναι πλούσια αλλά κάπως αγριωπά και ατίθασα.

Τα άτομα με τονισμένο τον Κριό, όταν περπατούν τείνουν να γέρνουν το κεφάλι και τους ώμους μπροστά και οι κινήσεις τους είναι γρήγορες.

Διάβασε επίσης: Μικρό αφιέρωμα στα Ζώδια της Φωτιάς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved