Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Σκορπιό!

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της Σκορπίνας!

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Σκορπιό!

Η γυναίκα Σκορπιός είναι αυτό που λέει ο ποιητής «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Ερωτική αλλά και απίστευτα σκληρή όταν έρθει η ώρα χειρίζεται το ίδιο καλά την ελευθερία της και τη δέσμευσή της σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο σχέσης, ορίζοντας πάντα με σαφήνεια τα όριά της. Ο σύντροφός της σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να πάρει αυτήν την «προειδοποίηση» ως ...αστείο. Αν πρόκειται για γάμο, ο άντρας έχει την ελευθερία του Ρασκόλνικωφ στο Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι κι ας πιστεύει ότι είναι ο ...Τσε Γκεβάρα!.

Ξέχωρα από όλα αυτά χρειάζεται ειλικρίνεια και όλα θα πάνε μια χαρά. Στα ερωτικά είναι 2 Terra χωρητικότητας και με mp-4. Ανεξάντλητο ρεπερτόριο...

Αν το πράγμα στραβώσει, συχνά λειτουργεί μηδενιστικά-αυτοκαταστροφικά σε σχέση με το συναίσθημα και τις επιθυμίες της, ρίχνοντας το βάρος στα παιδιά της. Και τι βάρος! Μιλάμε για super wow ...Κέρβερο, μιας και δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Φυσικά, σε περίπτωση απιστίας, υπάρχει και η κλασσική εκδοχή της εκδικητικής -μια κι έξω- Σκορπίνας, μια φιγούρα που έχει γίνει ...θρύλος στην αστρολογική φιλολογία.

Αυτή η γυναίκα έχει «σπουδάσει» την μαγειρική στους ...Μάο Μάο και στο μενού συμπεριλαμβάνονται άνδρες, αντίζηλες, σπίτια, φίλοι, πιστωτικές και ό,τι άλλο βάλει ο νους του ανθρώπου.

Το δυνατό της σημείο είναι τα οικονομικά, ενώ αντίθετα το ...ταλέντο της στον έλεγχο και των χειρισμό καταστάσεων και προσώπων, συχνά την παγιδεύει σε έναν φαύλο κύκλο ίντριγκας και παιχνιδιών εξουσίας.

Βέβαια, το να ελέγξεις την γυναίκα Σκορπιό χωρίς τη συγκατάθεσή της, μοιάζει με την ελπιδοφόρα βεβαιότητα ενός τύπου που στο black jack τραβά από το 11 και του κάθεται άσσος!

Στα εργασιακά είναι σπαθί, αλλά πάσχει από το Σύνδρομο του Λουδοβίκου που έλεγε «το κράτος είμαι εγώ». Εάν κατά «λάθος» την προσπεράσουν ιεραρχικά, η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι ερωτική κομεντί μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.

Διάβασε επίσης: Μικρό αφιέρωμα στην γυναίκα Σκορπιό

Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved