Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Σκορπιό

Όλα τα ζώδια έχουν κάτι να κρύψουν! Τι κρύβει ο Σκορπιός;

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Σκορπιό

Έχεις διαβάσει πολλά για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και να αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σεξ, στο φαγητό... Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»!

Για να μην μένεις όμως στην «πρώτη ματιά», διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά των Σκορπιών.

Ο μύθος του ζωδίου: Έχει εμμονή με το σεξ

Το ότι βιώνει το σεξ με έναν βαθύ και ανυπέρβλητο τρόπο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η number one επιδίωξη στη ζωή του Σκορπιού. Μάλιστα, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η απόκτηση χρήματος, πλούτου ή κοινωνικής δύναμης είναι πολύ πιο σημαντικά θέματα για αυτό το ζώδιο. Πάνω απ' όλα, ένα έχει σημασία για το Σκορπιό: ο έλεγχος. Ο έλεγχος των εραστών, των φίλων, των συγγενών, της ζωής, της σκέψης, της ανάσας, της τσέπης, κάθε ανθρώπου που σχετίζεται ή κάθε κατάστασης στην οποία εμπλέκεται. Το σεξ δεν είναι παρά ένα... μέσο που βοηθάει τους Σκορπιούς να βεβαιώνονται ότι έχουν τον έλεγχο του άλλου προσώπου!

Η κρυφή πλευρά του: Αγαπά να συνυπάρχει με ανθρώπους και να κάνει σχέσεις, αλλά γνωρίζει ότι έτσι γίνεται ανίσχυρος συναισθηματικά και εκμεταλλεύσιμος κι αυτό δεν του αρέσει.

Διάβασε επίσης:

Σκορπιέ, πώς θα αντιδρούσες αν κέρδιζες το Τζακ ποτ σε κάποιο τυχερό παιχνίδι;

Μάνα Σκορπιός: Η μαμά που θέλει να ελέγχει τα πάντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved