Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ρομαντικός Ιχθύς

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ρομαντικός Ιχθύς

Στιλ διακόσμησης: Neoromantic

Η καλλιτεχνία και η ονειρική αίσθηση θα πλαισιώνουν το στιλ του γραφείου ενός Ιχθύ. Αν και το γραφείο είναι κατά μια έννοια καθήκον για τους ρομαντικούς Ιχθύς, οι ίδιοι θα επενδύσουν χρόνο για να το μετατρέψουν σε μια όαση χαλάρωσης και δημιουργίας.Συνήθως, διέπεται από άνεση και φιλοξενία, άλλα επικρατεί μια χαώδης κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερη δομή.

Το γραφείο τους θα αποτελείται από έπιπλα σε απλό ξύλο πεύκου ή κάτι που έχουν πάρει από διάφορες πηγές (π.χ. από παλαιοπωλείο, γκαράζ, υπαίθριες αγορές) και το έχουν μετατρέψει ώστε να είναι χρηστικό. Η καρέκλα του γραφείου τους θα είναι αναπαυτική και θα χρησιμοποιούν μαξιλαράκι για να έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται κάπου μαλακά και άνετα. Λεύκες περσίδες ή κουρτίνα από βαμβάκι σε παστέλ χρώματα θα καλύπτει ίσως τη θέα ενός παραθύρου, που θα προτιμούσαν να «βλέπει» στην θάλασσα.

Αγαπημένα χρώματα που συντονίζονται με τον Ιχθύ είναι η ακουαμαρίνα, το πράσινο της θάλασσας, το μωβ και το λιλά που τους βοηθούν να χαλαρώνουν, να ονειροπολούν και προάγουν την ψυχική τους ηρεμία.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Ακόμη και στο γραφείο, δίνουν έμφαση στο υδάτινο στοιχείο που τους κυβερνά. Κοράλλια, θαλάσσια κελύφη, συλλογή από μαργαριτάρια η βότσαλα, πινάκες ζωγραφικής, κολάζ ή φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ωκεανό ή άλλα παρεμφερή θέματα σε σχέση με την θάλασσα.

Ύπαρξη ενυδρείων, μικρών σιντριβανιών ή άλλων στοιχείων που φέρνουν το νερό στο εσωτερικό χώρο του γραφείου προτιμούνται και θα ήταν το ιδανικότερο που θα ταίριαζε στον τρυφερό Ιχθύ.

Διάβασε επίσης:

Το ιδανικό επάγγελμα του Ιχθύ

10 πράγματα που σπάνε τα νεύρα του Ιχθύ

Πώς αναγνωρίζεις έναν Ιχθύ στο γυμναστήριο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved