Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο σοβαρός Αιγόκερως

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο σοβαρός Αιγόκερως

Στιλ διακόσμησης: Workaholic

Ο Αιγόκερως πιστεύει στην μονιμότητα, την αξιοπιστία, τη δομή και την παράδοση, κάτι που χρησιμοποιεί και στη διακόσμηση του γραφείου του.

Ένα γραφείο από μαόνι ή καρυδιά και μια δρύινη βιβλιοθήκη, μπροστά από έναν τοίχο από πέτρα θα ήταν ιδανική επιλογή για τον Αιγόκερω. Τα έπιπλα από κορυφαίας ποιότητας δέρμα και ένα χαλί σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ και του βυσσινί θα έδιναν στο γραφείο ένα τόνο κομψό, ζεστό και παραδοσιακό.

Το πάτωμα από σκούρο γρανίτη, σκούρο μάρμαρο ή από πλακάκια σε πέτρα θα ήταν θαυμάσια ιδέα, μιας και θα υποδήλωνε τη στιβαρότητα και τα γερά θεμέλια που χρειάζεται ένας συντηρητικός Αιγόκερως.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Είναι γνωστή η αγάπη του για τα ωραία πράγματα και η λατρεία του για την ποιότητα είναι ορατή, ακόμη και στα πιο μικρά αντικείμενα που διακοσμούν το γραφείο του.

Διακεκριμένα γλυπτά από πέτρα, σπάνια συλλογή από ιστορικά στοιχεία, ανεκτίμητα κομμάτια από πορσελάνη, εξαρτήματα από ορείχαλκο, κορνίζες με φωτογραφίες από ζώα και μερικές φόρες ίσως και κάποια κομμάτια από ζώα όπως π.χ. κέρατα (μην ξεχνάμε ότι η αίγα είναι το σύμβολο του).


Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί και το δέντρο bonsai για να διακοσμήσει τον χώρο του γραφείου. H αυτοπειθαρχία που απαιτείται για να κλαδευτεί και να διαμορφωθεί είναι στοιχείο που ο Αιγόκερως κατανοεί και μπορεί να παρέχει γιατί είναι ένα χαρακτηριστικό που το έχει από τη γέννησή του.

Διάβασε επίσης:

Το επάγγελμα του Αιγόκερω: Στρατηγέ μου! Τα σέβη μου!

Καλοκαίρι 2018: Το τραγούδι που ταιριάζει στον Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved