Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ελεύθερος Τοξότης

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ελεύθερος Τοξότης

ΤΟΞΟΤΗΣ: Mix and match

Ελευθερία, επέκταση, μάθηση και ταξίδια είναι λέξεις συνυφασμένες με την προσωπικότητα του Τοξότη. Δεν είναι ο τύπος που θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διακόσμηση του γραφείου του γιατί συνήθως δεν έχει και παρά πολύ χρόνο γι αυτό.

Του αρέσουν οι ανοικτοί χώροι δράσης, γι’ αυτό θα προτιμήσει ο χώρος του γραφείου να του προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Πολλά ράφια ή βιβλιοθήκες είναι απαραίτητα για να φιλοξενούν τον όγκο των βιβλίων, των εγγράφων ή των πληροφοριών που μαζεύει, απόρροια της διανοητικής του περιέργειας.

Το γραφείο του, από ξύλο πεύκου ή βελανιδιάς και η καρέκλα απλή και άνετη –ίσως μια καρέκλα σκηνοθέτη-δημιουργούν μια εικόνα από ύπαιθρο ζεστή, φιλική και μοντέρνα. Τα έπιπλα θα προέρχονται συνήθως από διάφορες πηγές, ίσως να είναι και μεταχειρισμένα ενώ η χρωματική παλέτα θα περιλαμβάνει τα χρώματα του σκούρου μπλε και μωβ.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Χαλιά από δέρμα ζώου, ξυλόγλυπτα, ασυνήθιστα γλυπτά από μέταλλο, πινάκες από την φύση, μικρούς Βουδιστές, Χριστιανικές εικόνες, Αιγύπτιες ή Αφρικάνικες θεότητες είναι μερικά κομμάτια που συνδράμουν στην συμπλήρωση του στυλ που ταιριάζει σε έναν Τοξότη. Όποια κι αν είναι η διακόσμηση πάντως, θα έχει σίγουρα μια θρησκευτική η πνευματική αίσθηση.

Διάβασε επίσης:

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ισχυρός Σκορπιός

Το επάγγελμα του Τοξότη: Εξερευνητής - Επαγγελματίας Ταξιδευτής

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τους Λέοντες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved