Οι 3 κανόνες του Αιγόκερω

Για να έχεις την τέλεια σχέση με έναν Αιγόκερω, ακουλούθα αυτούς του 3 χρυσούς κανόνες!

Οι 3 κανόνες του Αιγόκερω

Αιγόκερως ♑: Αν θέλεις να τα πάμε καλά, πρόσεξε μην καταστρατηγήσεις αυτούς τους τρεις κανόνες!

1. Μην προσπαθήσεις να με καλοπιάσεις. Δεν πιάνει σε μένα. Ωραία τα γλυκόλογα και σε ποιον δεν αρέσουν, αλλά δεν μασάω. Η ευγένεια φυσικά και μου ταιριάζει, αλλά μυρίζω από χιλιόμετρα μακριά τις γαλιφιές και τα καλοπιάσματα και μου έρχεται αναγούλα. Τα λόγια μου αρέσουν κομψά, ευγενικά αλλά αληθινά.

2. Όταν λέω κάτι ότι πρέπει να γίνει, ή καν’ το ή πες μου ότι δεν μπορείς να το κάνεις, αλλά ποτέ μην μου υποσχεθείς κάτι που δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις. Με τρελαίνει η ιδέα να με κοροϊδεύει κάποιος κι όταν συναντώ ανθρώπους που δεν είναι σπαθιά στο λόγο τους, είτε γιατί υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους είτε γιατί είναι μπαλόνια γεμάτα αέρα, γίνομαι κακός και σκληρός. Όπως εγώ ανοίγω το στόμα μου και λέω ή τάζω εκείνο που αποδεδειγμένα μπορώ να κάνω, έτσι κι εσύ, να κάνεις το ίδιο σε εμένα. Διαφορετικά, γειά σου, στο καλό να πας.

3. Το ψέμα με ενοχλεί, όπως κι η αγένεια. Το μεν ψέμα το θεωρώ κατάφορη προσβολή της ευφυΐας μου, τη δε αγένεια, δεν την ανέχομαι καν. Και τα δυο είναι συμπεριφορές που με απωθούν και με κάνουν να θέλω να σπάσω κεφάλια, αλλά επειδή έχω και μυαλό και class, δεν έχω βγάλει τη φήμη του αντεροβγάλτη ακόμα…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved