Να από τι πραγματικά εξαρτώνται οι επιδιώξεις και οι βαθύτερες επιθυμίες σου

Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος ή η ακμή του πρώτου οίκου είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ωροσκόπιο

Να από τι πραγματικά εξαρτώνται οι επιδιώξεις και οι βαθύτερες επιθυμίες σου

Σύμφωνα με την Αστρολογία κάθε ζώδιο κυβερνάται από ένα πλανήτη.

Έτσι λοιπόν έχουμε:

ΖΩΔΙΟ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Κριός

Άρης

Ταύρος

Αφροδίτη

Δίδυμοι

Ερμής

Καρκίνος

Σελήνη

Λέων

Ήλιος

Παρθένος

Ερμής

Ζυγός

Αφροδίτη

Σκορπιός

Πλούτωνας

Τοξότης

Δίας

Αιγόκερως

Κρόνος

Υδροχόος

Ουρανός

Ιχθύες

Ποσειδώνας

Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος ή η ακμή του πρώτου οίκου είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα ωροσκόπιο. Η ιδιαιτερότητα του ανατέλλοντος ζωδίου (όπως αλλιώς αποκαλείται), έγκειται στην άμεση σχέση του με την ακριβή ώρα γέννησης, η οποία είναι απαραίτητη στην κατάστρωση του γενέθλιου χάρτη κάθε προσώπου. (Φτιάξε ΕΔΩ τον δικό σου αστρολικό χάρτη εντελώς δωρεάν και βρες τον ωροσκόπο σου)

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδιότητα της μοναδικότητας. Συνάμα υποδεικνύει τη φύση αλλά και τη δυναμική των προσωπικών επιδιώξεων του ατόμου. Και για να γίνει πιο κατανοητό, για παράδειγμα αν κάποιος έχει Ωροσκόπο στο Λέοντα, τότε θα αναζητήσει στο ωροσκόπιό του τον Οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Ωροσκόπου.

Μάθετε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σας μέσα από την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας.

Δείτε λοιπόν πώς επηρεάζει τα βαθύτερα αιτήματα και τις προσωπικές σας επιθυμίες, ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ανάλογα με τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται.

Στον 1ο Οίκο

Αν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου σου βρίσκεται στον πρώτο οίκο τότε τονίζεται η ανάγκη προβολής και έκφρασης της προσωπικότητάς σου. Η απάντηση στα παραπάνω αιτήματα θα σου προσφέρει την ολοκλήρωση.

Στον 2ο Οίκο

Οι προσωπικές επιδιώξεις σου θα εκδηλωθούν στην οικονομική και συναισθηματική ζωή. Μέσα από τα υλικά αγαθά, το χρήμα, την περιουσία αλλά και τα συναισθήματα θα προσπαθήσεις να προβάλλεις το Εγώ σου.

Στον 3ο Οίκο

Για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες επιζητάς την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τη γνώση, τα κοντινά σου πρόσωπα (αδέρφια, γείτονες). Η αντίληψη, η λογική, η κοινωνική αποδοχή και προσαρμογή θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στον παραπάνω σκοπό.

Στον 4ο Οίκο
Εσύ, που στον προσωπικό σου χάρτη ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου βρίσκεται στον τέταρτο οίκο, έχεις ανάγκη την οικογένεια, την πατρίδα, την προσωπική επιχείρηση για να εκφράσεις τα προσωπικά σου αιτήματα. Η πατρική περιουσία, τα ακίνητα και η κληρονομικότητα θα έχουν σημαντική επίδραση στους προσωπικούς στόχους σου.

Στον 5ο Οίκο

Προσωπική σφαίρα δράσης για εσένα αποτελεί η ερωτική ζωή, τα παιδιά, τα παιχνίδια, τα χόμπι, το θέαμα, η διδασκαλία, οι απολαύσεις και γενικότερα η δημιουργία. Η αυτοπραγμάτωση θα επιτευχθεί μέσα από δημιουργικές ασχολίες.

Στον 6ο Οίκο

Οι προσωπικές σου αναζητήσεις και ανάγκες θα έχουν πεδία δράσης την εργασία, την υγεία, την καθημερινή και ιδιωτική ζωή. Η προσφορά, η εργατικότητα, η επιστημονικότητα, η ευσυνειδησία, η πρακτική γνώση θα σας οδηγήσουν στη προσωπική ολοκλήρωση.

Στον 7ο Οίκο

Έχεις ανάγκη τους άλλους, για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Οι συνεργασίες, τα συμβόλαια, ο γάμος, οι συνεταιρισμοί, οι πελάτες, οι φανεροί εχθροί, το δεύτερο παιδί θα αποτελέσουν τομείς μέσα από τους οποίους θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες.

Στον 8ο Οίκο

Οι προσωπικές υποθέσεις, οι προτιμήσεις και οι διαθέσεις θα επηρεαστούν και παράλληλα θα εστιάζεις σε θέματα θανάτου, ψυχισμού, σεξ, μεταφυσικής, χρημάτων άλλων (φόροι, ασφάλειες, δάνεια, επιδοτήσεις, επιδόματα, διατροφές, κληρονομιές). Η έρευνα, τα πάθη, τα ένστικτα, η λίμπιντο θα σε ενδιαφέρουν.

Στον 9ο Οίκο

Εσύ, θα ανακαλύψεις την ταυτότητά σου, μέσα από τομείς που σχετίζονται με την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφική θεώρηση, τη δικαιοσύνη, τη θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, το εξωτερικό, τα αθλήματα.

Στον 10ο Οίκο

Θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στην κοινωνία και να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αξιώματα. Θέλεις να πετύχεις καταξίωση, άνοδο, φήμη, προβολή, κύρος, εξουσία . Θα αγωνιστείτε για θέματα καριέρας, ιεραρχίας, αξιοπρέπειας.

Στον 11ο Οίκο

Θα προσπαθήσεις να εκφραστείς συναναστρεφόμενος με άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδέες. Θα θελήσεις να ενωθείς με άλλους για ένα κοινό σκοπό, συμμετέχοντας σε ομάδες, λέσχες, κοινότητες, συλλόγους, σωματεία, κόμματα. Ο τρόπος θα είναι επαναστατικός, αλτρουιστικός υιοθετώντας περίπλοκα συστήματα σκέψης, πολιτικής, επιστήμης.

Στον 12ο Οίκο

Η ανάπτυξη της συνειδητότητας είναι το κύριο ζητούμενό σου. Η διαδικασία αυτή θα συνοδεύεται από πόνο, μοναχικότητα και ανιδιοτελείς υπηρεσίες. Η μάθηση της ταυτότητας σου, λοιπόν θα χαρακτηρίζεται από δοκιμασίες, πιθανές ασθένειες, εγκλεισμό, απομόνωση, απαισιοδοξία, φυγή από την πραγματικότητα, αλλά και οραματισμό, διαίσθηση, ψυχισμό, φιλανθρωπία και ανώτερες συλλήψεις.

Διάβασε επίσης:

Πώς τα ζώδια «παντρεύονται» μεταξύ τους, βάσει των ποιοτήτων τους

Εσύ ξέρεις από πού πήρε ο κάθε μήνας το όνομά του;

Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved