Έχεις Ωροσκόπο Ιχθύ; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Ιχθύ; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Ιχθύες

Όσοι έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί, καταλαβαίνετε τους άλλους, είστε ονειροπόλοι, ευφάνταστοι, εύπλαστοι, ευσυγκίνητοι, ρομαντικοί, ιδεαλιστές, στοργικοί και χαλαροί.

Η καθημερινότητα δε σας απασχολεί ιδιαίτερα, είστε αφηρημένοι, και αναζητάτε διαρκώς το ιδανικό. Κάποιες φορές είστε στον δικό σας κόσμο και δεν αντιλαμβάνεστε πλήρως το παρόν.

Είστε καλοπροαίρετοι, βλέπετε την όμορφη και θετική πλευρά των πραγμάτων γι’ αυτό συγχωρείτε εύκολα και δεν κρατάτε κακίες. Έχετε το δικό σας τρόπο να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

Διάβασε επίσης:

Πες μου τον Ωροσκόπο σου να σου πω το ελάττωμά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved