Έχεις Ωροσκόπο Υδροχόο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Υδροχόο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Υδροχόος

Όσοι έχετε ωροσκόπο Υδροχόο είστε αλτρουιστές, φιλικοί, ανθρωπιστές, κοινωνικοί, διανοούμενοι, επαναστάτες, ανεξάρτητοι, ασυνήθιστοι και αγαπάτε την ελευθερία.

Είστε πρωτότυποι και εφευρετικοί κι ίσως εκκεντρικοί, προκλητικοί και μποέμ. Έχετε την τάση για ξαφνικές παρορμήσεις, το ακούραστο μυαλό σας κατεβάζει συνεχώς πρωτότυπες ιδέες και σας αρέσει να πειραματίζεστε.

Ασυμβίβαστοι και ανεξάρτητοι από τη φύση σας, δεν αντέχετε κτητικότητα και ζήλεια και γενικά σχέσεις που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε δέσμιοι.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

Διάβασε επίσης:

Πες μου τον Ωροσκόπο σου να σου πω το ελάττωμά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved