Έχεις Ωροσκόπο Παρθένο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Παρθένο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Παρθένος

Όσοι έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο είστε πρακτικοί, αναλυτικοί, διορατικοί, προσεκτικοί, απαιτητικοί, δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια, είστε μεθοδικοί, ήσυχοι, ανεπιτήδευτοι, ντροπαλοί και σκέφτεστε τους άλλους.

Είστε πολυμήχανοι κι έχετε δραστήριο και ξύπνιο μυαλό. Είστε μεθοδικοί και οργανωμένοι και δε σας αρέσει να κινήστε χωρίς πλάνο. Προσπαθείτε να τα κάνετε όλα τέλεια και θέτετε υψηλά στάνταρτ στον εαυτό σας και στους άλλους.

Κάποιες φορές οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας κι αυτό ίσως σας κάνει επικριτικούς. Το φόρτε σας είναι να βρίσκετε τι δεν πάει καλά και να το ρυθμίζετε.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved