Έχεις Ωροσκόπο Λέοντα; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Λέοντα; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Λέων

Όσοι έχετε ωροσκόπο Λέοντα είστε γενναιόδωροι, περήφανοι, αισθηματίες, ρομαντικοί, εξωστρεφείς, θαρραλέοι, συναισθηματικοί, επιβλητικοί, αρχηγικοί, με αυτοπεποίθηση και έντονο ταμπεραμέντο.

Θέλετε να λάμπετε και να πετυχαίνετε όπου κι αν πάτε ό, τι κι αν κάνετε. Έχετε κέφι για ζωή και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Το χειρότερο που μπορεί να σας κάνει κανείς είναι να πληγώσει την περηφάνια σας ή να μην σας εκτιμήσει.

Είστε πιστοί και προστατευτικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε. Είστε πεισματάρηδες με ευχάριστο τρόπο. Αν πληγωθεί η περηφάνια σας ή θιχθεί η αξιοπρέπειά σας μπορεί να το συγχωρέσετε αλλά δεν το ξεχνάτε.

Έχετε μεγάλη ζωντάνια και ψυχή, μεγάλη ανάγκη για αγάπη και στοργή και θέλετε να νιώθετε ότι σας εκτιμούν.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved