Έχεις Ωροσκόπο Κριό; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Όσοι έχετε ωροσκόπο Κριό είστε δραστήριοι, πρωτοπόροι, ενθουσιώδεις, παρορμητικοί

Έχεις Ωροσκόπο Κριό; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Κριός

Όσοι έχετε ωροσκόπο Κριό είστε δραστήριοι, πρωτοπόροι, ενθουσιώδεις, παρορμητικοί, ανεξάρτητοι, ανοιχτομάτηδες, γεμάτη ενέργεια και διάθεση για να θέσετε νέους στόχους. Τα καταφέρνετε με τις μηχανές και τα εργαλεία και σας αρέσει να κάνετε συνεχώς πράγματα γιατί βαριέστε εύκολα.

Απεχθάνεστε κάθε μορφή περιορισμού και να σας λένε τι να κάνετε κι όταν αυτό συμβαίνει, μπορεί να λειτουργήσετε εγωιστικά ή ανταγωνιστικά. Σαν το κριάρι που συμβολίζει αυτό το ζώδιο, ορμάτε στα προβλήματα με το κεφάλι ελπίζοντας ότι, αν βάλετε αρκετή δύναμη, θα μπορέσετε να γκρεμίσετε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας, ακόμα και ανθρώπους.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved