Μόνο ο Κριός χτυπάει τον τοίχο μέχρι να πέσει, προκειμένου να μη του στέκεται εμπόδιο!

Θαυμάζω πολύ τον Κριό, γιατί αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η δύναμη του...

Μόνο ο Κριός χτυπάει τον τοίχο μέχρι να πέσει, προκειμένου να μη του στέκεται εμπόδιο!

Όταν ένας Κριός πάρει κάτι απόφαση, τρέχει κυριολεκτικά να το μετουσιώσει σε πράξη. Το τι θα πάρει παραμάσκαλα στο τρέξιμο, είναι ψιλά γράμματα. Άνθρωποι, αντικείμενα και καταστάσεις, γίνονται φτερό στο περασμά του...

Οι Κριοί, θα βαράνε τον τοίχο μέχρι ο τοίχος να διαλυθεί και να προχωρήσει για να το αποκτήσουν. Πιστέψτε με, πολλοί τοίχοι έχουν πληρώσει την παρορμητικότητα των Κριών και πολλοί από εμάς, έχουμε απολαύσει τα όμορφα κέρατά τους στον πισινό μας!

Είναι αξιαγάπητοι, ιδιαίτερα όταν κοιμούνται. Για ασφαλή ύπνο, κρατήστε και τα ποδαράκια σας σε απόσταση ασφαλείας από τα δικά τους. Ποτέ δε ξέρετε η κλωτσιά από πού θα έρθει.

Ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσετε έναν Κριό, είναι τα Xanax. Του τα ποτίζετε στο γάλα το πρωί ή τα θρύβετε και τα ρίχνετε σκόνη στο σάντουιτς.

Να θυμάστε: οι Κριοί είναι δυναμικοί, παρορμητικοί, περήφανοι, ασταμάτητοι, αλλά και καθάριοι, ντόμπροι και γοητευτικοί. Για όποια χρήση κι αν τους θέλετε… πάρτε και το κράνος σας μαζί!©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved