Madonna: ο θρύλος μεγαλώνει

Σήμερα η Madonna γίνεται 53 ετών. Με τη βοήθεια της ιατρικής, της γυμναστικής,
Madonna: ο θρύλος μεγαλώνει

by Stazomeli

Η Madonna Louise Ciccone, γεννήθηκε στο Μίσιγκαν στις 16 Αυγούστου 1958.

Λιονταρίνα με ωροσκόπο στην Παρθένο. Στην Παρθένο είναι και η Σελήνη της και ο Ερμής της. Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο και η Αφροδίτη της στον Λέοντα.

Η ιστορία της είναι λίγο πολύ χιλιοειπωμένη. Έχασε την μητέρα της στα 5 της, ήταν άριστη μαθήτρια (αν και από ένα σημείο και έπειτα, αρκετά προκλητική στην συμπεριφορά της). Κέρδισε μια υποτροφία χορού, την ακολούθησε και βρέθηκε στην Νέα Υόρκη το 1977, παρατώντας τις σπουδές της. Έκανε όποια δουλειά μπορούσε να βρει, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να χορεύει, να τραγουδά και να παίζει ντραμς ή κιθάρα σε μικρά γκρουπάκια. Σιγά σιγά και πάντα με την βοήθεια των εκάστοτε εραστών της, βγήκε από την αφάνεια με σιγκλάκια που έκαναν επιτυχία, όπως το ‘’Everybody’’, το ‘’Holiday’’ και το ‘’Boderline’’.

Τη συνέχεια την ξέρουμε και την έχουμε βιώσει οι περισσότεροι. Η Madonna, έκανε μόδα το ντύσιμό της (έμπνευση της σχεδιάστριας Maripol) με τους σταυρούς, την δαντέλα και τους τεράστιους κρίκους στα αυτιά.

Η μουσική της, οι ήχοι με τους οποίους πειραματίζεται χρόνια τώρα, αλλάζουν, όπως αλλάζει και το στυλ της. Κάποτε υπήρξε προκλητικά ερωτική, μέχρι που η ίδια αναγκάστηκε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της και την εικόνα της. Εκεί όμως που άλλες σταρ, θα έχαναν τους μισούς της φαν, η Madonna, κέρδισε και άλλους επιπλέον. Το άλμπουμ της ‘’Bedtime Stories’’, σηματοδοτεί την αλλαγή πλεύσης της. Ποτέ φυσικά δεν σταμάτησε να είναι σέξυ, αλλά απέκτησε πιο ήπιους και γήινους τόνους.

Την μητρότητα την γεύτηκε από δυο διαφορετικούς άντρες, αλλά η ερωτική της ζωή ποτέ δεν υπήρξε ρόδινη. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν ευλογήθηκε σε αυτόν τον τομέα: η Madonna, απέκτησε, λεφτά, δόξα, καριέρα, παιδιά, αλλά όχι συντροφική γαλήνη και σταθερότητα.

Σήμερα η Madonna γίνεται 53 ετών. Με τη βοήθεια της ιατρικής, της γυμναστικής, της Καμπάλα και της υγιεινής διατροφής, δείχνει σφριγηλή αν μη τι άλλο, αλλά για το Θεό! Δε θα μπορούσα ποτέ να ακολουθήσω τον τρόπο ζωής της. Προτιμώ τα γλυκά μου χρόνια και τα αποτυπώματά τους, παρά 3 και 4 ώρες γυμναστικής καθημερινά σ’ αυτή την ηλικία….

madonna300_1

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved