Τα 5 Όχι και το 1 Ναι ενός καθαρόαιμου Αιγόκερω

Τι τον "χαλάει" και τι τον "φτιάχνει"!

Τα 5 Όχι και το 1 Ναι ενός καθαρόαιμου Αιγόκερω
Αιγόκερως, Capricorn astrology.gr

1. Μη μου λες τι να κάνω, ΟΧΙ: αγάπη μου, γεννήθηκα ξέροντας τι θέλω και πώς το θέλω. Επομένως, μην χάνεις τα λόγια σου και μη με πατρονάρεις. Το μισώ.

2. Δε θέλω βοήθεια, ΟΧΙ: εκτός κι αν στη ζητήσω. Το βουνό θα το ανέβω μόνος μου και στην κορυφή, δε θέλω παρέα. Θα την απολαύσω με την ησυχία μου, την αξίζω.

nohelp04012017

3. Μην αισθάνεσαι ποτέ λύπηση για εμένα, ΟΧΙ: δεν δέχομαι ούτε τον οίκτο, ούτε τη λύπηση κανενός. Όσο άσχημα κι αν είμαι, σε όποια δυσάρεστη θέση κι αν είμαι, θέλω καθαρά αισθήματα και τη φιλία σου. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτολύπηση, οπότε, κάνε μου τη χάρη και φύγε αν δεν αντέχεις εσύ να με βλέπεις κάτω.

4. Είμαι υπεύθυνο άτομο, αλήθεια είναι, αλλά ΟΧΙ, δεν είμαι υπεύθυνος/η για εσένα: το τι κάνεις εσύ, δικό σου καπέλο. Δεν αναλαμβάνω φορτία άλλων, δεν με αφορούν τα προβλήματά σου. Σκληρό; Χμ… Στη δική μου γλώσσα, είναι απλά... αληθινό.

5. Καλή η φαντασία, αλλά ΟΧΙ, δεν με συναρπάζει: τι κι αν λένε ότι δεν μπορώ να πλάσω με τη φαντασία μου παλάτια; Εγώ αγάπη μου όμως, μπορώ να τα χτίσω άμα γουστάρω, εσύ;

6. Φυσικά και θέλω να με αγαπούν, ΝΑΙ και μάλιστα πολύ: μην μου αρχίσεις κι εσύ για το πόσο ψυχρός/ή δείχνω. Το ότι δεν το βλέπω απαραίτητο να χτυπιέμαι στα πατώματα, δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνομαι και μάλιστα πολύ και πολλά. Έχω βαθιά ανάγκη και να αγαπήσω και να αγαπηθώ, αλλά δεν το διαφημίζω. Απλά, δείξ' το μου με πράξεις, όχι με λογάκια…

showme04012017

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved