Ο Antonio είναι ωραίος και το… ξέρω!

Χρόνια πολλά Antonio!

Ο Antonio είναι ωραίος και το… ξέρω!

by Stazomeli

Ο José Antonio Domínguez Banderas, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1960 στην Μάλαγα της Ισπανίας από μητέρα δασκάλα και πατέρα αστυνομικό.

Μεγάλωσε μα το όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τραυματισμός στο πόδι στην ηλικία των 14, τον έβγαλε από το δρόμο της μπάλας και τον τροχοδρόμησε για το σανίδι.

Ξεκίνησε με εμφανίσεις σε περιοδεύοντα θίασο, μέχρι που κατέληξε στο Εθνικό Θέατρο της χώρας του. Η τύχη του, ήθελε να συναντηθεί με τον Pedro Almodovar και να ξεκινήσει την κινηματογραφική του καριέρα μέσα από τα έργα του γνωστού σκηνοθέτη όπως το Laberinto de pasiones, Matador, Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, Δέσε με και άλλα.

Κάπου εκεί τον προσέχει το Hollywood και μιλώντας φωνητικά αγγλικά (δηλαδή, μην καταλαβαίνοντας τι λέει και απλά προφέροντας τις λέξεις), παίρνει τον ρόλο στο The Mambo Kings. Από και πέρα, το νερό μπήκε στο αυλάκι: έπαιξε σε πολλές ταινίες (Philadelphia, Interview with the vampire, Evita, The Mask of Zorro, Desperado και άλλες), παντρεύτηκε τη Melanie Griffith, έκαναν μια κόρη και έγινε ο αγαπημένος πολλών γυναικών.

Ο Antonio είναι Λέοντας με ωροσκόπο Ιχθύ, Σελήνη στον Κριό, Άρη στους Διδύμους, Αφροδίτη στην Παρθένο και Ερμή στον Λέοντα. Έξυπνος και όχι μόνο όμορφος, έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέρα από την δραματική τέχνη. Γνωρίζουμε οι περισσότεροι τα αρώματα που έχουν κυκλοφορήσει με το όνομά του, δεν γνωρίζουμε όμως ότι έχει επενδύσει σε εταιρεία που διακινεί Ανδαλουσιανά προϊόντα και κατέχει το 50% εταιρείας που φτιάχνει κρασιά στην Villalba de Duero.

Ο γοητευτικός Λέοντας έχει κάνει πολλές καρδιές να σκιρτήσουν, μα μια Λιονταρίνα τον έχει κάνει δικό της: η Melanie Griffith, νικώντας ακόμα και την απόλυτη λιονταρίνα Madonna σ αυτή την μάχη.

Χρόνια πολλά Antonio!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved