Ερμής στον Τοξότη. Και πώς είναι αυτός είπαμε;

Θα περάσω καλά ή να προσπεράσω καλύτερα;

Ερμής στον Τοξότη.  Και πώς είναι αυτός είπαμε;
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 2 8 11 16

Έχουμε και λέμε: Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ένα φαινόμενο από μόνος του. Υπάρχουν κι άλλοι Ερμήδες που αγαπούν τα γράμματα, τα πράγματα, την τάξη, την αλήθεια και τόσα άλλα, όμως αυτός ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση.

-Είναι larger than life (πιο μεγάλος από τη ζωή) τύπος

-Ακούει τη φωνή της αισιοδοξίας, θα δει το φως στο μαύρο σκοτάδι, είναι χαρά Θεού να τον έχεις δίπλα σου

-Μισεί την γκρίνια και τους μίζερους ανθρώπους. Αλλεργία τον πιάνει!

-Βαριέται εύκολα και γι’ αυτό το λόγο, πολλά ξεκινάει, λίγα τελειώνει. Ε, και;

-Του αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα, να συλλέγει πληροφορίες και γνώσεις, αλλά μη φανταστείτε ότι επειδή έχει χωθεί σε 100 πράγματα, θα κάτσει να τα ακολουθήσει μέχρι τέλους. Είπαμε: για την εμπειρία πάει, όχι για Διδακτορικό!

-Γι’ αυτό και στοχεύει ψηλά! Θα ασχοληθεί με φιλοσοφία, με πολιτικά θέματα, με τη δικαιοσύνη κι όλες τις ευγενείς ιδέες, αλλά ποτέ δεν θα τον ακούσεις να μικρο-κουτσομπολεύει. Αυτά είναι για τις κατίνες αγάπη μου!

-Μισεί την καταπίεση, την ταξινόμηση, την αυστηρή πειθαρχία, ενώ το χάος, φαίνεται να του ταιριάζει γάντι! Κι όμως σ’ αυτό το χάος, βρίσκει πάντα ότι ψάχνει!

-Τέλος, μην πέσεις από την καρέκλα σου, αν τον ακούσεις να μιλάει κάπως πρόστυχα, αφού τη γλώσσα του, δεν την περνάει από λογοκρισία! Μπορεί να σου προκαλέσει τρελό γέλιο, ή τρομερό θυμό. Όπως και να ‘χει το πράγμα, αυτός είναι ο Ερμής στον Τοξότη και ποσώς τον ενδιαφέρει να πάρει την ευχή σου! Αμ, πως!

Απολαύστε τον σε ένα βιντεάκι!





Ο δικός σου Ερμής, σε ποιο ζώδιο είναι; Βρες την απάντηση, εδώ!

.........................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved