Άρης στον Υδροχόο και τα μυαλά στα κάγκελα…

Παλιόπαιδο μέχρι εσχάτων...

Άρης στον Υδροχόο και τα μυαλά στα κάγκελα…

Για να στο κάνω λιανά, ο Άρης στον Υδροχόο, μοιάζει πολύ με έναν μέσο Υδροχόο, μόνο που σε αυτόν προσθέτεις πολλή μαγκιά, πολύ ζαμανφουτισμό, βρώμικη γλωσσίτσα και τρελό υφάκι αλα James Dean. Γουστάρω ό,τι γουστάρω και καρφί δεν μου καίγεται ούτε τι γουστάρεις εσύ, ούτε αν με γουστάρεις. Θα σου έλεγα ότι πουλάει μούρη και δυστυχώς, είναι αλήθεια: είναι ο αλήτης με την χρυσή καρδιά, που δε σου πάει η καρδιά να του αστράψεις ανάστροφη, γιατί τυχαίνει να είναι και γλυκόφατσα…

Ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και βρες πόσα σημεία έχετε κοινά ή σε πόσα σημεία αλλάζετε πορεία. Θα διαπιστώσεις ότι όσο διαβάζεις, τόσο περισσότερο είναι σαν να σου περιγράφω, σκέτα νέτα, έναν σκληροπυρηνικό Υδροχόο.

1. Βαριέται καθετί mainstream. Είτε θα του βάλεις δύσκολα (για να τον εξιτάρεις), είτε θα του πετάξεις ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο, διαφορετικά τον έχασες. Πάει, πέταξε, ξέχνα το.

marsinaquarius02112016a

2. Θα ζήσει ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί. Θα μου πεις "καλά, οι υπόλοιποι καναρίνια είμαστε και γουστάρουμε τα κλουβιά;" Όχι! Αλλά ο συγκεκριμένος μπορεί να δαγκώσει λαρύγγια αν αισθανθεί περιορισμό και το κακό είναι τον αισθάνεται εύκολα, άνευ λόγου κι άνευ αιτίας. Το χειρότερο είναι ότι τα κάνει όλα ρημαδιό, φεύγει, επιστρέφει, μετανιώνει, ξανακαταπιέζεται και φτου από την αρχή….

marsinaquarius02112016b

3. Είναι όμως ξηγημένο το παλικάρι: ο Άρης σ’ αυτή τη θέση, έτσι όπως δεν επιδέχεται επιδιόρθωσης, έτσι δεν προσπαθεί να διορθώσει, να αλλάξει τους άλλους. Ποσώς τον νοιάζει εάν είσαι στραβόξυλο, καλή, κακιά, ανάποδη ή ίσια. Εκεί που σε βρήκε, εκεί θα σε αφήσει. Notbad…!

marsinaquarius02112016c

4. Φευ! Ο συγκεκριμένος Άρης το δάκρυ δεν το έχει εύκολο, τον πόνο και την οδύνη, δεν την εκφράζει… ανθρώπινα. Δεν είναι συναισθηματικός τύπος. Τώρα, τι να κάνω; Να τον δείρω; Δεν κάθεται. Μην ψάχνεις για συναισθηματισμούς εδώ, δεν τους έχει εύκαιρους. Αν’ αυτού, τσίμπα λίγη αδιαφορία κι ένα παγωμένο look, για να δεις γλύκα και να σφίξεις… επιδερμίδα.

marsinaquarius02112016d

Για να δεις και τα υπόλοιπα καλούδια του Άρη στον Υδροχόο, δες το παρακάτω βίντεο:Για να βρεις που στο καλό είναι ο δικός σου Άρης, κλικ εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved