Σκορπιός: Ατάκα δηλητήριο από την master του είδους!

΄Ώστε, μ’ αγαπάς, ε; Το λες και το εννοείς, ή απλά με καλοπιάνεις επειδή σε έχω φιμωμένο στο πορτ μπαγκαζ;’’

Σκορπιός: Ατάκα δηλητήριο από την master του είδους!

Ικανή την έχω τη Σκορπίνα να την ξεστομίσει αυτή την ατάκα και να μην βλεφαρίσει. Κι όχι γιατί είναι ψυχρή (βλέπε καμιά Αιγοκερίνα ή καμία Παρθενούλα), αλλά γιατί είναι τόσο ψυχαναγκαστική που δεν παίρνει από λόγια όταν της καρφωθεί στο κεφάλι κάτι.

Αν σε αγαπήσει είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου: τυχερός γιατί θα στα δώσει όλα, άτυχος γιατί δε θα σου επιτρέψει να αποσυρθείς όταν θελήσεις, αλλά όταν θελήσει η ίδια. Την απώλεια, δεν την δέχεται καλά, για την ακρίβεια, δεν την δέχεται καθόλου. Μην διανοηθείς να της πουλήσεις μούρη κι αν σου περάσει από το μυαλό να την κοροϊδέψεις, ξανασκέψου το. Η εκδίκηση της, θα είναι μια αντανακλαστική κίνηση, μήτε που θα το σκεφτεί πριν σου κάνει τα μούτρα κιμά και τα σερβίρει στα κοράκια.

Είναι κρίμα να πας άκλαφτος (λέμε τώρα), από τα χέρια της γυναίκας που θα έκανε τα πάντα για εσένα και όσους αγαπάει, και τη ζωή της την ίδια θα χαράμιζε με το χαμόγελο στα χείλη, αρκεί να είναι οι λατρεμένοι της ευτυχισμένοι.

Σκληρή η αγάπη της κι ασφυκτικό το αγκάλιασμα της, σε πνίγει και σου κόβει την ανάσα, για να σου δώσει ξανά ζωή με το κάθε της φιλί και την κάθε της θυσία. Πάνω που λες πως άλλο δεν αντέχεις, η δύναμη της ψυχής της που δεν απαντάται εύκολα, κι η αυθεντική της πίστη –σε πρόσωπα ελάχιστα και μετρημένα-, σου θυμίζουν πως, τέτοιο θησαυρό, άπαξ και τον χάσεις, δε θα τον ματαβρείς...

Βεβαίως και μπορείς να βροντήξεις τα χέρια στο τραπέζι και να αναφωνήσεις με βία ότι αρκετά η ψυχή σου σκίζεται ανάμεσα στο πάθος και στο πουθενά, αλλά κι εσύ ο ίδιος το ξέρεις πως μάταια διαμαρτύρεσαι… Ακόμα κι αν περπατήσεις μακριά της, μισός θα προχωράς.

Το καλύτερο κομμάτι σου, εκείνη θα το έχει κρατήσει, ποτέ δε θα στο επιστρέψει.

Διότι αγάπη μου, μετά την απομάκρυνση από την καρδιά και την αγκαλιά της, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, ουδεμία επιστροφή δεν υπάρχει. Κι αυτό το τελευταίο, να το θυμάσαι καλά: ουδεμία επιστροφή δεν υπάρχει.

Το’ πιάσες;




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved