Μια όμορφη Λιονταρίνα

Είναι γνωστή για την φιλανθρωπική της συνείδηση.

Εύγε όμορφη Charlize!

Μια όμορφη Λιονταρίνα

by Stazomeli

Η Charlize Theron γεννήθηκε στην πόλη Benoni, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότιο Αφρική σαν χτες, το 1975.

Η Charlize έχει εκτός από τον Ήλιο της στον Λέοντα, τον Ερμή και την Σελήνη. Η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, ο Άρης στον Ταύρο, ο Δίας στον Κριό και ο Κρόνος στον Καρκίνο.

Η μητέρα της είναι γερμανικής καταγωγής και ο πατέρας της γαλλο-δανικής. Ο τελευταίος πέθανε στις 21 Ιουνίου του 1991, όταν η μητέρα της τον πυροβόλησε. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και επιτιθόταν συχνά στις δυο γυναίκες της οικογένειας. Η μητέρα της δεν κατηγορήθηκε ποτέ, αφού η πράξη της θεωρήθηκε από τον νόμο ως νόμιμη αυτοάμυνα.

Στα 16 της, αφού κέρδισε σε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς, πήγε στο Μιλάνο για ένα χρόνο ως μοντέλο. Στη συνέχεια, προσγειώθηκε στην Νέα Υόρκη και ξεκίνησε σπουδές μπαλέτου, το οποίο όμως αναγκάστηκε να σταματήσει και να παρατήσει, μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο στα 19 της.

Η μητέρα της, της αγόρασε εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Λος Άντζελες και την ….έκανε διάσημη. Κατά τους πρώτους μήνες της παραμονής της εκεί, πήγε σε μια τράπεζα για να εξαργυρώσει την τραπεζική επιταγή που της είχε στείλει η μητέρα της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θυμωμένη όπως ήταν με την υπάλληλο, άρχισε να φωνάζει. Οι φωνές της τράβηξαν την προσοχή ενός ατζέντη ταλέντων που βρισκόταν εκεί και της έδωσε την κάρτα του. Κάπου εκεί ξεκινάει ο δρόμος της προς τη φήμη και το Χόλυγουντ.

Είναι η πρώτη νότιο-αφρικάνα ηθοποιός που κερδίζει όσκαρ (για την ερμηνεία της στην ταινία Monster). Η Charlize όμως είναι ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει πολλούς επαίνους από συναδέλφους της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά για την άψογη επαγγελματική της συμπεριφορά, το πάθος της για την δουλειά της, αλλά και την εξυπνάδα της.

Είναι επίσης γνωστή για την φιλανθρωπική της συνείδηση και την ασχολία της με οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών, των ομοφυλόφιλων, των ζώων και βοήθησε την χώρα της με μια ποδοσφαιρική ομοσπονδία που παρέχει διάφορες διευκολύνσεις στα παιδιά που φοιτούν εκεί.

Εύγε όμορφη Charlize!

charlize-theron_1
charlize-theron-2_copy

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved