Κουίζ 5 Αυγούστου - Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και δεν θα χάσετε!

Who is who.

Κουίζ 5 Αυγούστου - Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και δεν θα χάσετε!

Ξεχωρίστε τους ζωδιακούς τύπους της παραλίας με βάση τις περιγραφές:

1) Η πρώην Λίτσα και νυν Εβάντζελιν κάνει διακοπές με τους τρεις πρώην της και τρισευτιχισμένη τηλεφωνεί στον νυν: Μωρό μου, με φτιάχνεις πολύ!

2) Η σαραντάχρονη Σούλα με το πλουσιοπάροχο στήθος παίζει ρακέτες στην παραλία προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού. Γύρω της παρακολουθούν η θεία Καλλιόπη, ο ξάδελφος Κώστας και ο μπαμπάς που διαρκώς επευφημεί: Μπράβο το κοριτσάκι μου!

3) Ο Τάκης αραχτός μπροστά σε μια πιατέλα ψάρια μιλάει στο κινητό ενώ ταυτόχρονα διαβάζει την βιογραφία του Ωνάση. Που και που σηκώνεται για να κλωτσήσει την μπάλα που παίζουν τα επτά βαφτιστήρια του.

4) Στις διακοπές κάθε βράδυ ο Γιώργος -δεινός δύτης- πηγαίνει για να ψαρέψει και να εξερευνήσει τον βυθό, αφήνοντας την καλή του stand by πάνω από το τηγάνι. Ώρα προσέλευσης, άγνωστη!

5) Ενώ η Κική λιάζει την κορμάρα της στην ξαπλώστρα, σκάνε μύτη τρεις φασαριόζοι άπλυτοι, παρατάνε δίπλα της τα μπαγκάζια τους σωρηδόν και τσαλαβουτάνε χαχανίζοντας στα ήρεμα νερά. Σε χρόνο dt η Κική είναι στο αυτοκίνητο παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής.

6) Ο Τάσος βρίσκεται για εξηκοστή πέμπτη φορά στην αγαπημένη του παραλία αλλά και πάλι τα πράγματα δεν είναι όπως θα ‘πρεπε. Κάποιος βάρβαρος εισβολέας έστρωσε την πετσέτα του ακριβώς εκεί που πριν από είκοσι χρόνια φίλησε την Γωγώ.

7) Ο Φαίδων, δήθεν αμέριμνος, διαβάζει τα άπαντα του Μαγιακόφσκι κάτω από την ομπρέλα, το μάτι του όμως δεν ξεκολλάει από την αιθέρια ύπαρξη που λικνίζεται στα κύματα. Αυτή πρέπει να είναι η Νο 48 υποψήφια αλλά σιγά μην κάτσει να μετρήσει...

8) Η Φωφώ έχει λιώσει κάτω από τον ήλιο αλλά περιμένει υπομονετικά μέχρι να μαυρίσει αυτή η καταραμένη άσπρη γραμμή κάτω από το νέο της μπικίνι. Ω θεέ μου! Πως θα εμφανιστεί στο beach bar σε τέτοια χάλια;

9) Με την μουσική να παίζει στην διαπασών παίρνοντας τα αυτιά των λουομένων, ο Μπάμπης καμαρώνει το νέο του high tec φορητό. Το αποφασιστικό του μάτι στέκεται πάνω στα καλλίγραμμα οπίσθια της σούπερ wow ύπαρξης και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις την διπλαρώνει: Ι like your eyes babe!

Σκεφθείτε καλά πριν απαντήσετε, γιατί οι δύο πρώτες σωστές απαντήσεις θα κερδίσουν από 2 προσκλήσεις των 2 ατόμων έκαστη, για το θέατρο "Αθηνά" όπου προβάλλεται η παράσταση "Οι Απελπισμένοι".

Η τρίτη σωστή απάντηση κερδίζει μία γενέθλια Καρμική ανάλυση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved