New Year’s Resolutions

Mπήκε πια το Νέο Έτος και κάθε ζώδιο αποφασίζει τι θα αλλάξει για την χρονιά που έρχεται….

New Year’s Resolutions

By Stazomeli

Mπηκε πια το Νέο Έτος και κάθε ζώδιο αποφασίζει τι θα αλλάξει για την χρονιά που έρχεται….

Κριός: Θα προσπαθήσω να μη διακόπτω τη Μαρία όταν μιλάει. Δε θα πετάγομαι σαν …..ελατήριο. Θα προσπαθήσω να μετράω μέχρι το 5 πριν εκραγώ (Ω, Θεέ μου! Είναι τόσο σκληρό αυτό!).

Ταύρος: Θα ενεργώ πιο γρήγορα, θα σταματήσω να τρώω που βλέπω Master Chef και θα κάνω γυμναστική….. λες να με πάρουν για τρελό?

Δίδυμος: Θα σκεφτώ πριν μιλήσω, όταν μιλήσω θα πω λιγότερες από 125.278 λέξεις και θα πάψω να αναλύω τα πάντα τόσο πολύ. (Το κουνούπι, το ανέλυσα? Δε θυμάμαι….)

Καρκίνος: Θα πω όχι στην βολή μου και θα γίνω party animal…όχι, όχι… Θα μάθω να κεντάω…. όχι, όχι…. Άστο. Θα ρωτήσω το Λιοντάρι. Εκείνο θα ξέρει να μου πει πώς να πάρω τα πάνω μου… Ναι!

Λέων: Θα αρχίσω να νοιάζομαι και για τους άλλους. Είμαι καλός, είμαι χρυσός, είμαι Άγιος, με αγαπάω, με λατρεύω, αλλά η καλή μου καρδιά χωράει και άλλους….. Νομίζω… ε? ε? ε?

Παρθένος: Θα σταματήσω να υπολογίζω τα πάντα και θα ρισκάρω… Ναι! Θα πάρω τρελά ρίσκα…. Θα αλλάξω μάρκα αποσμητικού…. Ξεκινάω έρευνα και συγκριτικά τεστ από Δευτέρα…

Ζυγός: Πρέπει να αποφασίσω να αλλάξω κάτι ή να κάνω κάτι από το Νέο Έτος, αλλά έχω θέμα…. Πρέπει να ρωτήσω τον καλό μου να μου πει τι να αλλάξω, πώς να το αλλάξω και να το ξεκινήσει εκείνος για εμένα… Κουράστηκα. Αχ!

Σκορπιός: Θέλω να γίνω αόρατος…. Να μαθαίνω τα πάντα χωρίς να με καταλαβαίνουν. Είναι κακό αυτό? Δε ξέρω πια… Μου έχει γίνει εμμονή, πράγμα σπάνιο για μένα… Ναι…

Τοξότης: Μήπως να έκοβα κανένα ταξιδάκι από το πρόγραμμα για φέτος? Η Μαρία απειλεί να με χωρίσει…. Λες να το πήρε στραβά που κόλλησε ελονοσία από το τελευταίο ταξίδι μου στην Μουγκα-Μουγκα της ορεινής Ζιμπάμπουε?....

Αιγόκερως: Τέρμα πια οι τσιγκουνιές! Από το Νέο Έτος, θα σκορπίσω όλα τα ομόλογα με απόδοση λιγότερη από 0,00007% στις ευπαθής ομάδες! Το λέω και συγκινούμαι! Κλαψ!....

Υδροχόος: Παγκόσμια Ειρήνη… θα γράψω ένα βιβλίο με αυτό το θέμα. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι…. Θα πληρώσω το Σκορπιό να τους απειλήσει όλους και θα τους υποχρεώσω να το διαβάσουν. Είμαι διάνοια!

Ιχθύς: Πρέπει να σταματήσω να είμαι τόσο ευαίσθητος και αγαπησιάρης… Προχτές,, ο Λάκης παρεξηγήθηκε που αγάπησα την κοπέλα του. Ήθελα να τη φροντίσω και να με φροντίσει… Τι ώρα έχει το ματς είπαμε? Ωραία η Φανουρόπιτα, ας φάω άλλο ένα κομμάτι… Τι λέγαμε?????

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved