Ένας, αλλά Λέων!

Ο Arnold είναι τύπος με βαρύ όνομα και Λεοντίσια χάρη

Ένας, αλλά Λέων!

by Stazomeli

Ο Arnold Scwarzennegger είναι τύπος με βαρύ όνομα και Λεοντίσια χάρη. Χμμμ… Κάπως έτσι. Ο Ήλιος του βρίσκεται βεβαίως στο Λέοντα, όπως και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Εάν αυτό δεν είναι βαρύ, τι είναι? Ο ωροσκόπος του είναι στον Καρκίνο, αλλά μάλλον δαγκώνει!

Η Σελήνη του βρίσκεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω, ενώ ο Άρης στους Διδύμους. Ερμής και Αφροδίτη, κόβουν βόλτες στον Καρκίνο.

Γεννήθηκε στο Thal της Αυστρίας το 1947 από γονείς αυστηρούς Καθολικούς και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για σκανδαλιές. Από τα 10 του χρόνια ήξερε ένα πράγμα: ότι θέλει να φύγει για Αμερική….

Ο –μάλλον σκληροτράχηλος- Arnie, βρέθηκε τον Σεπτέμβριο 1968 χάρη στον τίτλο του Mr. Universe, στην χώρα της επαγγελίας. Μιλώντας ελάχιστα αγγλικά και με πολύ βαριά Αυστριακή προσφορά, ο ατρόμητος body builder κυνήγησε μια καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Στο ξεκίνημά του, άκουσε το ‘όχι’ πολλές φορές, λόγω της κακής του προφοράς, του… περιέργου σχήματος του σώματός του και φυσικά του κακόηχου ονόματός του.

Κι όμως, εκείνος, πίεσε, άνοιξε τις πόρτες, πέρασε όλα τα τεστ και πέτυχε τους στόχους του. Και δεν ήταν και λίγοι: άφησε την Αυστρία για την Αμερική, έκτισε όνομα στο body building, έγινε διάσημος ηθοποιός, παντρεύτηκε απόγονο των Kennedy, έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Δούλεψε σκληρά, υπήρξε επίμονος (και κομματάκι υπολογιστικός), αλλά κατάφερε αυτά που ήθελε.

Με Πλούτωνα και Κρόνο στον πρώτο οίκο, περιμένατε κάτι λιγότερο?

Δειτε το video

arnold_schwarzenegger
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved