Αφροδίτη στον Ταύρο! Ιδέες για δώρα...

Τι δώρο θα μου κάνεις;;;

Αφροδίτη στον Ταύρο! Ιδέες για δώρα...

Ιδέες για δώρα σε όσους έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι Ταύροι, ή απλά θέλουν να πάρουν ιδέες, από την πιο όμορφη και elegant Αφροδίτη του ζωδιακού!

1. Χέρι στην τσέπη και μου παίρνεις ένα φόρεμα, τόσο ονειρεμένο, όσο της Ταυρίνας Audrey Hepburn! Τι όμορφη και κομψή παρουσία! Σε πειράζω, αλλά ναι, μου αρέσουν τα ρούχα και μάλιστα πολύ!

image 1

2. ...Δεν πιστεύω να μην έχεις καταλάβει ότι ένα δαχτυλίδι από ...ζαφείρια πάει πακετάκι με το φόρεμα, έτσι; Τα ζαφείρια συγκαταλέγονται στις τυχερές μου πέτρες (μαζί με το σμαράγδι), αλλά δε θα πω όχι, αν μου χαρίσεις και κάτι φτιαγμένο από τον ημι-πολύτιμο λίθο που λέγεται τουρκουάζ! Δες τι φοράει η Ταυρίνα Megan Fox; Δεν είναι υπέροχο;;;

image 2

3. Αλλά για να μην νομίζεις ότι αγαπώ μόνο τα ακριβά πράγματα και για να σε προλάβω πριν με κατηγορήσεις για υλίστρια, να ξέρεις ότι κι ένα φίνο καπέλο ή ένα ζευγάρια στιλάτα γυαλιά, θα με έκαναν ευτυχισμένη! Λατρεύω τα αξεσουάρ!

image 3

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα Άστρα για τον έρωτα;

4. Φυσικά και μεθώ με κάθε καλή μυρωδιά, που με ταξιδεύει, που μαγεύει τις αισθήσεις μου και με κάνει να νιώθω sexy και ποθητή. Να θυμάσαι ότι μου πάνε πολύ τα αρώματα με βαθιές νότες ή γήινες οσμές! Το νερολί, το γεράνι, η βιολέτα, το μαύρο πιπέρι, το τριαντάφυλλο κι η βανίλια, είναι λίγες από τις νότες που μου φτιάχνουν τη διάθεση!

image 4

5. Τέλος, για να μην σπας το κεφάλι σου άδικα, σου λέω ότι, αν μου χαρίσεις μια ωρίτσα απλά, να ξεκουραστώ και να πάρω έναν καλό beauty sleep, θα πετάω στα ουράνια! Δες την Ταυρίνα Laetitia Casta, τι ωραία που ρεμβάζει σε θεϊκή παραλία, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, χωρίς καμία έγνοια... Αχ! Αυτά είναι δώρα!!!

image 5
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved