Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Το καλύτερο ζώδιο για να απολαύσεις ό,τι αγαπάς

Νέα Σελήνη στον Ταύρο, κι όλες οι αισθήσεις μου ζητούν την απόλαυση!

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Το καλύτερο ζώδιο για να απολαύσεις ό,τι αγαπάς

...Δεν έχω όρεξη για τίποτα και να κάτσει στα αυγά της!

Η Σελήνη είναι ολοκαίνουργια, του κουτιού και βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι: α) είμαι καλά ενημερωμένη και β) ότι δεν πάω πουθενά και δεν κάνω τίποτα, θα κάτσω σπίτι να φάω ένα κιλό παγωτό βλέποντας ξανά την αγαπημένη μου ταινία.

nmoon 1

Ταύρος παιδάκι μου! Το καλύτερο ζώδιο για να απολαύσεις ότι αγαπάς. Αφήνεις το γκάζι κι αράζεις. Ηρεμείς και κλείνεις τον διακόπτη. Θέλεις να κάνεις κι ένα μασαζάκι, έτσι για να δεις πως είναι η καλή ζωή; Τώρα είναι η κατάλληλη ημέρα, είναι και Παρασκευή, ημέρα της Αφροδίτης, οπότε το γλυκό, ήρθε κι έδεσε που λένε! Επένδυσε στην ομορφιά σου και στην περιποίηση σου! Αν όχι τώρα, πότε;

Εάν ο Ερμής ο ανάδρομος δεν σε χαλάει κι ο Άρης ο τσαντισμένος δεν σε πτοεί, οργάνωσε και... κανένα μικρό παρτάκι, με φίλους και καλό κρασάκι! Τι έχεις να χάσεις; Μη σου πω ότι αν υπάρχει το κέφι, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Ο Ταύρος θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να φέρεις εις πέρας ότι αποφασίσεις, αρκεί να κάνεις τα βήματα σου με αποφασιστικότητα κι απλότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Ταύρος δεν αγαπάει και δεν ευνοεί επομένως, περίπλοκα κανονίσματα και ασαφής καταστάσεις! Μια κι έξω, απλά και σταθερά!

nmoon 2

Τώρα που το σκέφτομαι, αυτή η Νέα Σελήνη, είναι από τις καλύτερες του χρόνου! Γιατί να μην την αξιοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ; Κι αν φυτέψω 10 σπόρους, και πιάσουν οι 5, χαμένη θα βγω; Φυσικά και όχι! Με μεθοδικότητα και λίγο σωστό σχεδιασμό από πριν, νομίζω ότι μπορώ να βάλω μπροστά κάποια πράγματα ή να πάρω και κάποιες αποφάσεις (ή ακόμα κι επενδύσεις, αλλά με προσοχή γιατί ο ανάδρομος Ερμής με βλέπει!) και να επιτρέψω στη Νέα Σελήνη να μου χαρίσει την ευχή της για τα καινούργια μου ξεκινήματα!

Αλλά ας επιστρέψω στο αγαπημένο μου θέμα: το παγωτό και κάθε γλυκό που με κάνει να χαμογελάω, ακόμα κι αν ξέρω ότι το επόμενο πρωί, η ζυγαριά θα φροντίσει να κλάψω. Ε, στα κομμάτια η διατροφή κι η κάθε δίαιτα, με Σελήνη στον Ταύρο, θα κάνω αυτό που ορίζει η Φύση της: θα αφήσω τις αισθήσεις μου ελεύθερες, να ποτιστούν με κάθε είδους απόλαυση κι αμαρτία! Τον λογαριασμό, θα τον πληρώσω άλλη μέρα...

Cheers!

Ερωτικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο εδώ

...............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved