Happy New Year every sign!

Χρονιάρες μέρες που είναι, μαζεύτηκαν όλα τα ζώδια σε ένα σπίτι (του Καρκίνου, ντε!), για να γιορτάσουν

Happy New Year every sign!

Happy New Year every sign!

Χρονιάρες μέρες που είναι, μαζεύτηκαν όλα τα ζώδια σε ένα σπίτι (του Καρκίνου, ντε!), για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου. Μόνο ο Καρκίνος ήξερε πόσες ετοιμασίες είχε κάνει σχεδόν όλη την εβδομάδα για να τους υποδεχτεί…

sydneynye-lg

Ο Κριός κατέφτασε και πριν καλά βολευτεί στο σπίτι, άρχισε να μασουλάει τα καλά που είχε μαγειρέψει με αγάπη και μεράκι ο Καρκίνος. Σιγά σιγά, έφτασαν και τα υπόλοιπα ζώδια και αγαπημένα, ξεκίνησαν να διασκεδάζουν.

Ο Δίδυμος δεν έβαλε γλώσσα μέσα. Έμαθε όλα τα ζώδια, ένα-ένα κι σε όλα είπε την ιστορία της ζωής του.

Ο Ταύρος, τον αγνόησε κομματάκι, και συνέχιζε να τρώει, ενώ περίμενε πως και πώς να σερβιριστούν τα γλυκά.

Στο μεταξύ ο Λέων, είχε (δικαίως, βεβαίως-βεβαίως), μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των υπολοίπων με την λαμπερή του παρουσία και τη γάργαρη φωνή του.

Ο Παρθένος υπολόγιζε πόση ώρα θα πάρει στον καλό Καρκίνο να συμμαζέψει το σπίτι και να καθαρίσει, ενώ ο Ζυγός πήγαινε από πηγαδάκι σε πηγαδάκι και γοήτευε τους παραβρισκόμενους.

Ο Σκορπιός, είχε αποφασίσει ήδη ποιους συμπαθεί και ποιους όχι, αλλά δεν τον πολυένοιαζε, μιας και είχε από το πρωί πάρει μια γενναία απόφαση: θα περνούσε τη βραδιά χαρούμενος και μάλιστα θα χόρευε κιόλας!

Ο Τοξότης μέσα σε μια ώρα, θέλησε να μάθει 253.547 συνταγές από τον Καρκίνο, 2.458 μυστικά επενδύσεων από τον Αιγόκερω, 789 τρόπους να ξεφύγεις από δύσκολη θέση από το Ζυγό και 458 τρόπους για να πιάσεις Νιρβάνα από τον Ιχθύ.

Ο Αιγόκερως, αντίθετα από ότι μας έχει συνηθίσει, χαλάρωσε και αφέθηκε στα ιλαρά ανέκδοτα του Διδύμου, στο ζεστό φαγητό και την καλή παρέα. Το ίδιο έκανε και ο Υδροχόος, ο οποίος μάλιστα αποδείχτηκε και θαυμάσιος οργανοπαίχτης, συνοδεύοντας τον θαυμάσιο τροβαδούρο Ιχθύ, που χαλάρωσε και ταξίδεψε με τη φωνή του άπαντες, σε μέρη και εποχές άλλες….

Να έχετε μια καλή και ορθόδρομη χρονιά!!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved