Τι λες εσύ και τι ακούει ένας τυπικός Ιχθύς: Το χάος το αμέτρητο…

Σου έχει τύχει άλλο να λες, άλλο να καταλαβαίνει ο άλλος, κι αλλού για αλλού να βρίσκεστε αμφότεροι μετά από λίγο;

Τι λες εσύ και τι ακούει ένας τυπικός Ιχθύς: Το χάος το αμέτρητο…

Είναι εκείνες οι στιγμές που απορείς τι στον άνεμο είπες και τι στα τσακίδια κατάλαβε το αστέρι απέναντί σου...
Δες μερικές παρεξηγήσεις που μπορεί να σου συμβούν με ένα Ψάρι.

Όταν λες:
"Αγάπη μου, θα σε ήθελα λίγο πιο δραστήριο", ο Ιχθύς φαντάζεται έναν τύπο, δεμένο με εκατό σκοινιά, τροχαλίες, σφυράκια και κράνος, να κρέμεται από ύψος 100 μέτρων, να κοιτάει την άβυσσο στη χαράδρα μια πλαγιάς και να χαμογελάει ευτυχισμένα που μπορεί να κάνει ορειβασία και κατάβαση απότομης πλαγιάς για την πλάκα του. Σε καμία των περιπτώσεων το μυαλό του δε θα πάει ότι απλά εννοείς ότι θα ήθελες να ξυπνάει λίγο νωρίτερα για να μπορείτε τις Κυριακές, να πηγαίνετε καμία βολτίτσα, ή έστω, να ξεκινήσετε κανένα χόμπι μαζί, μπας και τον δεις να ενδιαφέρεται για κάτι με πάθος.

pisces a

"Θέλω να γίνεις πιο δυναμικός!". Αυτό λες εσύ κι εκείνος ακούει "Να! Τον βλέπεις αυτόν απέναντι που μασουλάει κάστανα ψημένα; Τράβα και δώσε του μια ανάστροφη στα μούτρα, να του φύγουν τα τσόφλια από τη μύτη!" Για τον Ιχθύ, η δυναμικότητα είναι συνώνυμο της βίας, κι έτσι προτιμάει να αφήνει τη πυγμή για άλλους, ρωμαλέους τύπους και εκείνος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: ξεκινάει διαπραγματεύσεις. Εκεί, το χει. Διαπραγματεύεται τα πάντα με τέτοιο τρόπο, που στο τέλος είτε του δίνεις αυτό που θέλει, είτε κάνεις χαρακίρι, απλά έτσι! Για να ησυχάσεις!

"Δεν με καταλαβαίνεις!". Η ατάκα που μπορεί να στείλει τον Ιχθύ στα κάγκελα! Το ότι δεν σε καταλαβαίνει τις περισσότερες φορές που μιλάς, το θεωρεί δεδομένο, αφού τις μισές φορές δεν προσέχει καν τι λες και τις άλλες μισές, σε χάνει κάπου στην πορεία, αφού όλο κάτι καταφέρνει να αποσπάσει την χρυσόψαρη προσοχή του. Έχει όμως καλή συναίσθηση των προσώπων και των πραγμάτων και σε "κόβει και σε ράβει", χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μα όταν του λες ότι δεν σε καταλαβαίνει κι άρα δε σε συμπονά, είναι σα να του ακυρώνεις όλο του το είναι. Μα είναι ποτέ δυνατόν να μην σε καταλαβαίνει, εκείνος που όοοοοοοοοοοοολα τα αισθήματα τα αισθάνεται δέκα φορές καλύτερα από εσάς τους σκληρούς και τους αναίσθητους; Εεεε; Είναι;

pisces b

"Μου αρέσεις!!". Το εννοείς και ξέρεις τι σημαίνει. Για τον Ιχθύ όμως, αυτό σημαίνει ότι έχετε παντρευτεί, έχετε δυο παιδιά, το ένα του μοιάζει, το δεύτερο μοιάζει στη μαμά του, μένετε στο πατρικό του, οι γονείς του σε διαμέρισμα από πάνω, τον λατρεύεις κι είναι ο λόγος που αναπνέεις, γερνάτε μαζί ευτυχισμένοι παίζοντας μπιρίμπα και κάθε Τρίτη του μαγειρεύεις τα αγαπημένα του γιουβαρλάκια με κανέλα στη σαλτσούλα. Πραγματικά, δεν περίμενε να τον λατρεύεις τόσο, ιδιαίτερα αφού όλα ξεκίνησαν με ένα απλό ‘’μου αρέσεις’’, αλλά με την φαντασία του, έχει ήδη διαλέξει και κουρτίνες για την κρεβατοκάμαρα...

"Μου αρέσει το σπίτι να έχει λίγη τάξη" λες εσύ, κι ο Ιχθύς σε φαντάζεται με στολή, να κρατάς ρόπαλο και να μετράς τον όγκο σκόνης στα έπιπλα, με ειδικό όργανο. Μπορεί από τώρα να καταλάβει ότι μπορείς άνετα να μετατρέψεις την οικία του σε κόλαση, όπου κάθε παξιμαδάκι που τρώγεται χωρίς πιατάκι από κάτω, θα τιμωρείται με υποχρεωτικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα ολόκληρου του σπιτιού και μια ώρα γυαλίσματος των ασημικών. Α, παπαπα. Μακριά κι αγαπημένοι να μείνετε και χάρηκε για τη γνωριμία... Αυτά!

.....................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved