Αφροδίτη στους Ιχθύες: Να σου πω μερικά χαρακτηριστικά της;

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι πάνω από το κεφάλι σου

Αφροδίτη στους Ιχθύες: Να σου πω μερικά χαρακτηριστικά της;

Να σου πω μερικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στους Ιχθύες, να δεις αν τα αναγνωρίζεις σε κοντινό σου άτομο.

Αν είναι και στο ωροσκόπιο σου ή αυτό κάποιου που γνωρίζεις, να τι σημαίνει!

1. Θα γυρεύει να παίζει με τα λόγια περισσότερο από όσο πρέπει, θα γυροφέρνει κάθε θέμα, επειδή φοβάται να πληγώσει τα αισθήματα σου. Κάπου εκεί, θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να της έχεις και απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί, πατάει στις μύτες των ποδιών της και προσπαθεί υπερβολικά να έχει τους πάντες ευχαριστημένους, χωρίς αναγκαστικά να τους λέει την απόλυτη (και σκληρή βεβαίως-βεβαίως!) αλήθεια...

2. Κι ενώ είναι ευαίσθητη και τρυφερή, όταν την πάρει το παράπονο, ο κόσμος όλος βάφεται μαύρος, κι άντε να της σηκώσεις το ηθικό. Οι ευαισθησίες της, της κάνουν ευάλωτη στην κριτική και στην απόρριψη ( ή τουλάχιστον, ότι εκείνη θεωρεί κριτική κι απόρριψη, γιατί κι εκεί έχει ένα θέμα!). Κι εκεί που νόμιζες ότι εκείνη μόνο πατάει στις μύτες αθόρυβα και απαλά για να μην ανοίξει ρουθούνι, ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ τα βασικά για να γίνεις μπαλαρίνα!

3. Θέλει να ζήσει το δράμα στη ζωή της και δεν το κρύβει. Ευχαρίστως και χωρίς καν να της το ζητήσεις, θα πάρει το ρόλο του θύματος και –Ω, τι έκπληξη!-, θα είναι καταπληκτική! Μπορεί να ακούγεται κομμάτι τραβηγμένο, αλλά πίστεψε με, η ερωτική της ζωή, η επιλογή των συντρόφων της, θα την τροφοδοτούν πάντα με κάτι, έτσι για να έχει να στενοχωριέται!

4. Αν θέλεις να κερδίσεις εξτρά πόντους, γίνε ο σωτήρας της. Ελπίζω να έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι η εύθραυστη καρδούλα της, δεν αντέχει και πολλά πολλά, η λεπτεπίλεπτη κι αιθέρια φύση της, κινδυνεύει να τσακιστεί στους βράχους της ζωής (!). Γυρεύει λοιπόν, έστω κι ασυνείδητα, να βρει ώμο για να ακουμπήσει, χέρι για να τη σηκώσει, γερά μπράτσα για να την κρατήσουν. Δεν συνεχίζω άλλο, την έπιασες την ιδέα!

5. Για να μην νομίζεις ότι γράφω μόνο τα αρνητικά, για το τέλος σου άφησα τα καλύτερα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι από τις πιο δυνατές θέσεις του ζωδιακού. Η αβίαστη κι ονειρική ομορφιά της, απαντάται μέσα κι έξω από τα πρόσωπα που έχουν την ευλογία να την έχουν στο ωροσκόπιο τους. Η πονοψυχιά, η καλοσύνη, η εμπάθεια που είναι ικανή να δείξει προς κάθε μορφή ζωής, την θέτουν αμέσως ξεχωριστή και πολύτιμη. Χάρη σε εκείνη, ο τραχύς μας κόσμος, αποκτάει μικρές στιγμές φωτός κι αγάπης.

Γλυκός ο ουρανός που αυτήν την εποχή, έχει την Αφροδίτη στους Ιχθύες, δεν βρίσκεις;

Βρες ΕΔΩ που έχεις την Αφροδίτη σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved