Είδα τον Ερμή στον Αιγόκερω και μου κόπηκε ο αέρας! Βάρεσα προσοχή!

Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν

Είδα τον Ερμή στον Αιγόκερω και μου κόπηκε ο αέρας! Βάρεσα προσοχή!

Κουμπώσου, ίσιωσε τη γραβάτα και σε παρακαλώ σταμάτα να χαχανίζεις σαν ελαφρόμυαλος. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν. Η επικοινωνία μπαίνει σε φόρμα ορθή κι αυστηρή. Χωρίς ειδική αίτηση ομιλίας, με σωστό αριθμό πρωτοκόλλου, σφραγισμένη και σαλιωμένη με ωραία χαρτόσημα, δεν πας πουθενά και στόμα δεν ανοίγεις. Άσε που κινδυνεύεις να θυμώσει ο Αιγόκερως και να σου κόψει το βήχα απότομα με την ωραία του ζοχάδα!

Ξέχασε τις διαπλατύνσεις Τοξοτίσιου τύπου ‘’ελάτε να ανακαλύψουμε νέες φιλοσοφίες μέσα από την περιπέτεια’’. Η περιπέτεια έλαβε τέλος, και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις να τις βάλεις... στο ψυγείο. Εδώ καλέ μου, πριν ανοίξουμε το στόμα μας, το σκεφτόμαστε πρώτα καλά. Αυτό που θα πω, θα με ωφελήσει? Είναι εφικτό? Έχει πρακτική εφαρμογή? Πόσο κοστίζει? Αυτό το τελευταίο, ξέρω ότι σε τρομάζει λίγο, αλλά μεταξύ μας... κι ο Αιγόκερως δεν είναι κομματάκι τρομακτικός αν τον κοιτάξεις πάνω από 3 δευτερόλεπτα?

Η καρδιά όσο λάλησε, λάλησε. Τώρα θα μιλήσει η λογική κι οι χειροπιαστές αποδείξεις. Το ένστικτο έχει αναχωρήσει για άλλες πολιτείες, και το χιούμορ είναι στεγνό κι ιδιαιτέρως απολαυστικό για όσους αγαπούν τον κυνισμό! Επίσης, αν έχεις την καλοσύνη, σταμάτα να μιλάς με χειρονομίες και φρόντισε οι προτάσεις σου να μην έχουν καμία δόση υπερβολής διότι κι αυτή την έχουμε ξορκίσει. Α! Και να μην ξεχάσω: δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις. Ό,τι πρόκειται να συμβεί, θα πρέπει να το γνωρίζει από πριν και να έχει λάβει τη σωστή σειρά, στη ροή των πραγμάτων.

Προτείνω να μαζευτούμε όλοι μαζί, για να αποφασίσουμε πόσο θα σοβαρευτούμε και ποια αρμοδιότητα θα έχει ο καθένας μας. Στον Ερμή αυτόν, αρέσει η πειθαρχία, η τάξη, η λογική, η συνέπεια κι ό,τι μπορεί να σε κάνει να κόψεις τις φλέβες σου πριν την ώρα σου, αν δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου.

Τα καλά νέα είναι ότι θα μπούμε σε μια σειρά. Τα άσχημα είναι ότι θα μπούμε με το ζόρι. Ο Αιγόκερως είναι ζόρικος, επικριτικός και δεν κάνει τίποτα για να το κρύψει. Ας είναι... Θα περάσει κι αυτός!

........

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved