Ζώδιο του μήνα: Miley Cyrus! Η Τοξότρια που έχει «ξεφύγει»

Η Τοξότης που σιχαίνομαι να θαυμάζω. Ούτε λέξη για χαλινάρι μπροστά της!

Ζώδιο του μήνα: Miley Cyrus! Η Τοξότρια που έχει «ξεφύγει»

Γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου, όχι μόνο έχει γλυτώσει τον Σκορπιό, αλλά έχει πέσει με τα μούτρα στον Τοξότη. Τον Τοξότη εκείνον, που μοιάζει να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και ψάξιμο, για κάτι που ποτέ δεν βρίσκει, κι απλά σου σπάει τα νεύρα, αφού ξέρεις ότι ποτέ δεν θα τον δεις να κάθεται ούτε σε καρέκλα σωστά και με κόσμιο τρόπο.

Δεν έχει όρια και όλα τα δοκιμάζει. Ξεκίνησε καριέρα από μικρή, κι όταν κατάλαβε ότι η τρέλα που κρύβει μέσα της, μπορεί να την κάνει εξαιρετικά πλούσια και δημοφιλή, πέταξε από πάνω της την εικόνα του καλού κοριτσιού, και μαζί και τα ρούχα της. Τρέμε Madonna! Το νιάτο έχει την γνώση, έχει και το σθένος να σε εκθρονίσει.

Αθυρόστομη, εκρηκτική, προκλητική, δοκιμάζει ότι της πει ο Μάνατζερ της κι ακόμα περισσότερα. Βγάζει ρούχα, φοράει δείγμα από ρούχα, αιωρείται πάνω σε μια μπάλα κατεδαφίσεων και δεν αφήνει τίποτα στη θέση του.

Έλα όμως που έχει μια χάρη, τόση όση να χρειάζεται να σε κάνει να την αρπάξεις από το χέρι και να την βάλεις τιμωρία μέχρι να έρθει στα ίσα της. Αμ, δε! Φαίνεται πια πως είναι μονόδρομος για εκείνη, να σπάει όλα τα δεσμά και να ευχαριστιέται την έκπληξη και την αποδοκιμασία που προκαλεί. Δε θα το ήθελε αλλιώς. Παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας, πειράζοντας λίγο τους κανόνες και σε υποχρεώνει να την παραδεχτείς, έστω κι αν θέλεις να την χαστουκίσεις. Καινούργιο παιχνίδι, καινούργιοι κανόνες: οι δικοί της!

Ως καλή Τοξότης, δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι, αρκεί εκείνη να περνάει καλά. Κι αν κρίνω από το (διαστροφικό) κέφι με το οποίο ζει τον βίο της, μάλλον δεν πειράζει που αρκετοί θα εύχονταν να εξαφανίζονταν από προσώπου Γης, για να μην την ξαναδεί έφηβος ποτέ ξανά και κολαστεί.

Μα, βάζεις χαλινάρι σε Τοξότη; Ας γελάσω. Κάνε άκρη και κοίτα, και πρόσεχε μη σε πάρουν τα σκάγια!

....................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved