Τα 12 ζώδια πάνε διαπραγμάτευση στη θέση του Τσίπρα

Τι θα έκαναν τα 12 ζώδια αν ήταν στη θέση του Πρωθυπουργού;

Τα 12 ζώδια πάνε διαπραγμάτευση στη θέση του Τσίπρα

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν μασάει από Μέρκελ και Σόιμπλε και ειδικά τον άλλον τον «μπουκλάκια» τον Ντάισελμπλουμ θα τον είχε για «πρωινό». Έχοντας το στυλ «είμαι ευγενής μέχρι να μου γυρίσουν τα μάτια» μπορεί και να αναποδογύριζε το τραπέζι διαπραγματεύσεων. Και ο Μεταξάς Κριάρι ήταν αλλά μόλις ο Ιταλιάνος του είπε «εμείς θα μπούμε στην Ελλάδα» αυτός του απάντησε «σιγά κοπελιά να μην πιαστεί ο κρίκος από το στρινγκ και κοπείτε».

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος είναι γεννημένος οικονομολόγος και να οι ρυθμοί ανάπτυξης και να τα ισοζύγια. Τώρα εάν οι άλλοι , οι «εταίροι» του έλεγαν εμείς θέλουμε πρώτη κατοικία και τα «φιλέτα» προφανώς και θα τους έλεγε «τράβα να δεις αν έρχομαι» γιατί για έναν Ταύρο η σύνταξη και τα αποθεματικά είναι όρος απαράβατος. Ειδικά για τα bail-in στις τράπεζες θα τους έκανε άνω –κάτω...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας για όπλο την ιδιαίτερη επικοινωνιακή ευστροφία θα είχε γνωστοποιήσει παντού τις θέσεις του και ουσιαστικά θα χρησιμοποιούσε ως επιχειρήματα τα λόγια του Σουλτς, του Σόιμπλε, της Μέρκελ και της Λαγκάρντ βάζοντάς τους να τσακωθούν μεταξύ τους . Διαθέτοντας ένα μεγάλο plan B κάποια στιγμή θα τους έλεγε και ένα «άντε γεια» κάνοντας την Μέρκελ μέσα σε 20 μέρες να σκουπίζεται με το πιο ακριβό χαρτί υγείας... το 200ευρω...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος όσο ήρεμος δείχνει και όσο συγκαταβατικός φαίνεται, τόσο μπορεί να κάνει «ζημιά» γιατί ανήκει στους «παρορμητικούς» δηλαδή πρώτα κάνει και μετά σκέφτεται. Να ακούσει ο Καρκίνος θα σας πάρουμε τα σπίτια; Θα τους πάρεις ο Καρκίνος και ο λαός με τις πέτρες. Θα τα βροντήξει και θα τους πει ένα πατριωτικό... «Μολών λαβέ».

ΛΕΩΝ
Ο Λέων που σέβεται τον εαυτό του θα πάει, θα τους ακούσει (είναι και ευγενικό το πουλάκι μου) και θα βάλει ringtone να χτυπάει το τραγούδι του Πάριου «εγώ λέω να πηγαίνω». Βγαίνοντας θα πει η διαπραγμάτευση πήγε φανταστικά, αφού μέχρι και ο Ντάισελμπλουμ ετοιμάζεται να κάνει χαρακίρι. Θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής και θα μιλήσει με τον Ρώσο και χωρίς να κάνει τον «Κινέζο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βασικά θα πάει με στυλ Τσακαλώτος, αυτόν που βλέπεις το σακάκι του και αναρωτιέσαι εάν ο πραγματικός κάτοχος τους ενδύματος (*ο «μακαρίτης» )ήταν καμιά 30αρια πόντους πιο ψηλός). Θα τους πει Financial Crisis, immigrants, Siemens και αν δεν καταλάβουν τίποτα θα πει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... αφού επαναστάτης μπορεί να μην είναι αλλά δεν είναι και... (ακολουθεί η πιο διάσημη ελληνική λέξη).

ΖΥΓΟΣ
Με τον Κρόνο σε θέση έξαρσης στο Ζυγό διακατέχεται από Δικαιοσύνη αλλά όχι σαν αυτή που αθωώνει πάντα τους ισχυρούς... αλλά τη Συμπαντική. Έτσι θα δώσει τον καλύτερο διπλωματικό εαυτό του και θα μπορέσει να καταφέρει πολλά. Τώρα αν οι δανειστές γίνουν πιεστικοί, ξέρει το παιχνίδι της διπλωματίας και θα πει: «I call to Μr Varoufakis» και όποτε η διαπραγμάτευση... μπορεί να πάρει φωτιά...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ξέρω τι κάνατε στην χώρα μου το τελευταίο καλοκαίρι» θα τους πει χρησιμοποιώντας Wikileaks και Λιακόπουλο και αν δεν δεις την Μέρκελ να φωνάζει Λιθουριανό εξορκιστή να μεταλάβει να μην τον λένε Σκορπιό. Ως ζώδιο του θανάτου και της αποζημίωσης εν συνεχεία θα τους πει καλώς ήρθατε στην διαπραγμάτευση για το κατοχικό δάνειο και την αποζημίωση. Οι Γερμανοί θα παρακαλούν για οίκτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα προσέλθει με στυλάκι «καλώς σας βρήκα» και στην αρχή θα το πάει στην πλάκα μέχρι να ακούσει τίποτα που θα του «γαργαλήσει» το τύμπανο του αυτιού. Θα βγάλει το κινητό και θα κάνει αναπάντητη στη θεία του που θα την έχει καταχωρημένη ως Vladimir Putin. Μόλις το δει ο δίπλα θα ρίξει «σήμα» στους υπόλοιπους και έτσι θα αρχίζει να μαζεύει προσφορές για «καλύτερα» μέτρα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... που θα έλεγε και ο Σκορπιός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το στυλ ενός Αιγόκερω είναι απαράμιλλο αφού έχει την γλυκύτητα του «Δικαστή Ντρεντ». Θα ακούσει, θα σημειώσει, θα τα «χώσει» εκεί που πρέπει και θα προσπαθήσει με «τεχνικό τρόπο» να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, εάν νοιώσει πως θίγονται αυτά που έχει κληθεί να προασπίσει, θα τα υπερασπιστεί με σθένος. Ακόμα και αν χρειαστεί να περάσει μια νύχτα πάθους με την Μέρκελ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνδικαλιστής από κούνια ξέρει που θα τους χτυπήσει. «Όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα σαθρό οικοδόμημα και αν δεν κάνετε πίσω, θα δείτε πως θα σας χτυπήσει το πανεργατικό κίνημα» θα είναι η ρητορεία του. Αεροπλάνα, βαπόρια, παπάδες, ασθενείς όλους μαζί θα τους οδηγήσει σε έναν αγώνα χωρίς προηγούμενο και... τάβλα η Μέρκελ...

ΙΧΘΥΕΣ
Με ηρεμία στο βλέμμα να θυμίζει συνδυασμό Κούλη του Επίτιμου και Άντονι Πέρκινς στο «Ψυχώ» θα μπει μέσα στην συνεδρίαση. Θα προσποιηθεί ότι κατανοεί και αφουγκράζεται τις θέσεις των δανειστών. Όμως όπως λέει ο λαός «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και αν και θα τον θεωρήσουν εύκολο στις υποχωρήσεις εκείνος θα βρει τρόπο να τους τη φέρει και αυτοί θα ψάχνονται για τα επόμενα 360 χρόνια.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved