Σκορπιός το ζώδιο του μήνα και τον εξάψαλμο θα τον ακούσει η Julia Roberts!

Όμορφη, δε λέω, με στόμα μεγάλο και... αγέλαστο.

Σκορπιός το ζώδιο του μήνα και τον εξάψαλμο θα τον ακούσει η Julia Roberts!

Αν είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο η λάμψη της, αλλά και το γεγονός ότι είναι... σα στυφός λωτός...

Και να πεις ότι δεν έχει άστρο! Έχει και παραέχει. Λάμπει εδώ και χρόνια, καταξιωμένη στον δύσκολο πλανήτη που λέγεται Χόλυγουντ, κράτησε τις ισορροπίες με μαεστρία και κατάφερε αυτό που οι γνήσιοι Σκορπιοί ποθούν: να κρατήσει την ζωή της όσο πιο ιδιωτική γίνεται, όταν όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι σε εσένα, είτε το θέλεις, είτε όχι.

Και μπράβο της και για το Όσκαρ. Περισσότερο το χάρηκα εγώ μου φαίνεται, παρά εκείνη, Διότι ναι μεν χαμογελούσε από το ένα αυτί ως το άλλο, αλλά, φρόντισε να το κάνει το πλατύ χαμόγελο της, είδος προς εξαφάνιση.

Κι εκείνος ο τύπος της, είναι κομματάκι ξινός. Δείχνει πάντα σαν να μη θέλει να βρίσκεται εκεί που είναι, σα να μην της αρέσουν όσοι είναι γύρω της, σα να μην θέλει να ακούσει ότι έχουν να πουν, κι είναι σχεδόν αυτόματο αντανακλαστικό, να ''φοράει'' μια έκφραση στο πρόσωπο της που να λέει: ''Σοβαρά; Με εσένα και τις χαζομάρες σου θα ασχοληθώ τώρα;''.

Αυτός ο αέρας που βγάζει, μόνο ρόδα δεν μυρίζει. Τίποτα επάνω της δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα θηλυκό, τίποτα δεν απόπνεε την αύρα μιας ντίβας. Αυτό το χαιρετίζω και το αναγνωρίζω. Αλλά τι να το κάνω, όταν όλο της το είναι μοιάζει σα να είναι περιφραγμένο με ηλεκτροφόρο σύρμα;

Κι άντε να το δεχτώ ότι πολλές Σκορπίνες βγάζουν μια ψυχρή αύρα (βλέπε Grace Kelly), αλλά αμάν κυρία Σκορπίνα μου! Χαλαρώστε το σωματάκι σας και τα αντανακλαστικά σας. Δεν είναι όλα γύρω σας πιθανή απειλή, ούτε σας ζητάμε μερίδιο από την περιουσία σας. Αλλά επιτέλους, ξεφορτωθείτε τα ξινά λεμόνια από τον κόρφο σας!

.............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved