Έχω μια ερώτηση για εσένα… Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις Ερμή στον Σκορπιό?

Σημαίνει να ξέρεις αυτό που οι άλλοι δεν ξέρουν για τους ίδιους...

Έχω μια ερώτηση για εσένα… Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις Ερμή στον Σκορπιό?

Ξέρεις τι είναι να βλέπεις μέσα από τους ανθρώπους και να μην ξεγελιέσαι από την επιφάνεια? Εκεί που λες, ''θα ζήσω και γω τον μύθο μου'', έρχεται αυτός ο Ερμής, ξυπνάει το αλάθητο ένστικτό σου και σου βαράει το καμπανάκι του συναγερμού στο κεφάλι!

Και να πω ότι μπορεί κανείς να με ξεγελάσει... Αφού ο εχθρός είναι παντού! Είναι αλήθεια ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν και έκανα κρυφά DNA τεστ στον αδελφό μου για να βεβαιωθώ ότι είναι όντως αδελφός μου, αλλά έπρεπε να είμαι σίγουρος. Δεν είναι να παίζει κανείς με τέτοια πράγματα.

Φυσικά, δεν έχω άδικο, και σφάλλω σπανίως, αφού οι εκτιμήσεις μου είναι βασισμένες στην υποψία και στην καλή μου διαίσθηση, γι αυτό και δεν κάνω πίσω, κι ας με λένε πεισματάρη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είμαι. Αλλά δεν αλλάζω. Επίσης, κάποιοι μου σφύριξαν ότι δίνω την εντύπωση του αγενή και του ξινού, αλλά, δεν δίνω σημασία σε όντα με I.Q. χαμηλότερου του 140.

Καλό θα ήταν επίσης να πάρετε παράδειγμα από εμένα και να κρατάτε και τίποτα για τον εαυτό σας. Μα πως στο καλό να σας πάρω στα σοβαρά όταν τα βγάζετε όλα στην φόρα, σαν να θέλετε να μάθει όλος ο κόσμος τα κατορθώματα σας? Αν είναι να καυχιέστε, καλό θα ήταν να το κάνετε από μέσα σας, όπως εγώ. Στο κάτω κάτω, αν οι άλλοι ήταν πιο σημαντικοί από τον ίδιο σας τον εαυτό, τότε, ότι κάνατε, θα είχε επίκεντρο εκείνους κι όχι το δικό σας καλό. (σπόντα συγνώμη, καρφί ήθελα να πω, για τα εξωστρεφή ζώδια ήταν αυτό, αλλά το είπα σιγά και μέσα από τα μουστάκια μου).

Επίσης, ότι και να μου λένε, εκτός από πεισματάρης, είμαι και καλός φίλος, σύντροφός και τα λοιπά και τα λοιπά. Δεν το κουνάω ρούπι από τις σχέσεις ζωής που έχω κτίσει και που έχω δοκιμάσει ξανά και ξανά. Για αυτό το λόγο κι έχω λίγους και καλούς φίλους γύρω μου και ναι, ο Λάκυ ο Σκύλος μου, μετράει ως ένας από αυτούς.

Ναι στην εμπιστοσύνη (αφού σας κάνω να φτύσετε αίμα), όχι στην προδοσία (γιατί θα σας κάνω να (ξάνα)φτύσετε αίμα!

Και πάνω από όλα... Σας παρακαλώ, κρατείστε τους τόνους χαμηλά, εκεί, κάτω... Στο πάτωμα...

.....................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved