Thomas Jeffrey Hanks

Ο Thom Hanks, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1956, στην πόλη Concord, στην Καλιφόρνια.

Thomas Jeffrey Hanks

by Stazomeli

Ο Thomas Jeffrey Hanks, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1956, στην πόλη Concord, στην Καλιφόρνια.

Είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο, Σελήνη στον Λέοντα, Ερμή στον Καρκίνο, Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους και Άρη στους Ιχθύες.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων. Εκείνος και τα άλλα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του, πήγαν με τον πατέρα, ενώ το μικρότερο παιδί, έμεινε με την μητέρα.

Από κει και πέρα ξεκίνησαν τα δύσκολα: ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε άλλες 2 φορές με γυναίκες που ήδη είχαν αρκετά δικά τους παιδιά. Η πρώτη είχε πέντε (!) και η δεύτερη τρία. Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στο περιοδικό Rolling Stone, όλοι τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Το σπίτι τους ήταν πάντα γεμάτο με ανθρώπους, αλλά εκείνος ένιωθε να είναι έξω από αυτό. Ένα άλλο κακό ήταν, ότι η οικογένεια μετακόμιζε συχνά πυκνά…

Ο Tom ήταν ένα ήσυχο παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα, ούτε έμπλεκε σε καυγάδες. Ήταν ένα είδους ‘’σπασίκλα’’, αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας, που όμως ανακάλυψε από τα σχολικά του χρόνια ότι του άρεσε η ηθοποιία.

Σπούδασε λοιπόν αυτό που αγαπούσε και τον απορροφούσε πλήρως. Με Σελήνη στον Λέοντα (Σελήνη που λατρεύει την έκθεση σε κοινό), ήταν φυσικό να μην έχει ενδοιασμούς ανεβαίνοντας στη σκηνή.

Το ξεκίνημά της καριέρας του έγινε το 1979, όταν έπαιξε στο low budget φίλμ ‘’he knows you’ re alone’’ και ναι, ήταν ένα θρίλερ! Μεταπήδησε στην τηλεόραση παίζοντας στη σειρά Bosom Buddies και η μεγάλη ευκαιρία ήρθε το 1984, στο έργο Splash (θυμάστε τη γοργόνα Daryl Hannah?).

Από κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, τόσο στην επαγγελματική του ζωή, όσο και στην προσωπική. Παντρεύτηκε και χώρισε, απέκτησε δυο παιδιά και άλλα δυο από την δεύτερη σύζυγό του, Rita Wilson.

Ο Tom είναι από τους λίγους ηθοποιούς που συνδυάζουν ταλέντο και γλυκύτητα. Γι’ αυτό και μου αρέσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved