Η τέλεια πρόβλεψη που θα ήθελε ο κάθε Ζυγός να διαβάσει για το ζώδιό του!

Η ημερήσια πρόβλεψη που θα ήθελε να διαβάσει ένας Ζυγός

Η τέλεια πρόβλεψη που θα ήθελε ο κάθε Ζυγός να διαβάσει για το ζώδιό του!

Αν ο Ζυγός μπορούσε να κάνει το σύμπαν να συνωμοτήσει υπέρ του, έστω για μια και μόνη ημέρα, θα έγραφε τις παρακάτω προβλέψεις για εκείνον! Μακάρι να επαληθεύονταν και στην πραγματικότητα!

ΓΕΝΙΚΑ: Η ημέρα σας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να σας χαρίζει το τέλειο χτένισμα, έτσι απλά, χωρίς καν να τα βουρτσίσετε! Σήμερα θα δείχνετε όσο stylish αγαπάτε και θα κάνετε έναν Κριό, να φάει το καπέλο του. Η ημέρα σας θα είναι γεμάτη αρμονία και καθόλου διλήμματα. Γεμάτοι αποφασιστικότητα, θα πιάσετε την πέτρα και θα την στύψετε. Μετά θα το μετανιώσετε λίγο, αλλά μόνο για 10 δευτερόλεπτα! Αυτά είναι!

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είστε το αντικείμενο του θαυμασμού και του πόθου για πολλούς. Επειδή όμως με τους πολλούς χάνετε την μπάλα και τον μπούσουλα, εκείνος/η που ξεχωρίζει από το πλήθος των θαυμαστών σας και είναι τόσο, μα τόσο όμορφος και γοητευτικός, θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει να βγείτε. Πείτε το ''ναι'', χωρίς να το πολυσκεφτείτε και μπράβο σας! Επιτέλους θα προχωρήσουν τα πράγματα και θα δούμε προκοπή!

ΥΓΕΙΑ: Σκάτε από υγεία, ακόμα κι αν δεν έχετε αποφασίσει, αν έχετε αρπάξει κρύωμα ή όχι. Το κρύωμα πήρε εκείνο την απόφαση για εσάς, και σας άφησε. Μα είναι τόσο υπέροχο! Σχεδόν όσο υπέροχοι είστε κι εσείς! Τι να λέμε τώρα!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που είστε υπεράνω χρημάτων, σήμερα θα σας βρουν αυτά ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν είστε. Η Αφροδίτη, ο Κλήρος της Τύχης και ο ΟΠΑΠ, θα φροντίσουν να κερδίσετε κάτι, για να μπορέσετε να ομορφύνετε (δεν λέμε ξοδέψετε, είναι κακό ρήμα) την ζωή σας και όσων αγαπάτε. Αφού λύσετε και το οικονομικό, το μόνο που μένει, είναι να λύσετε και τα μάγια που σας έκανε ο Σκορπιός που έχει σκάσει από το κακό του, παρακολουθώντας όοοοοοοολη αυτή την τέλεια ημέρα να ξετυλίγεται για εσάς!

.................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved