Ψιτ, Ζυγέ! Γύρνα τα όμορφα μούτρα σου να σου πω… δύο λογάκια!

Έχω κακ-οίστρο και θα τ΄ακούσεις χύμα και τσουβαλάτα.

Ψιτ, Ζυγέ! Γύρνα τα όμορφα  μούτρα σου να σου πω… δύο λογάκια!

Το να ασχοληθώ με τους Ζυγούς είναι χάσιμο χρόνου. Χρόνο έχω μπόλικο, έχω χάσει αρκετό και θα μπορούσα να χάσω κι άλλο μαζί σου, αλλά έχω και μια χαμένη αξιοπρέπεια.

Κοινώς, περνιέστε για ευχάριστοι τύποι, ντυμένοι με γοητεία, ευγένεια και τις σχετικές (άσχετες με εμάς τους υπόλοιπους σοφούς) αηδίες. Σου είπε κανείς ότι γίνομαι χαλί να με πατήσεις επειδή εσύ έχεις ένα χιουμοράκι –στην καλύτερη- και μια προσωπικότητα pass par tout? Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις. Κι εσύ φιλαράκι είσαι περίπτωση κλινική, να το προσέξεις. Όταν μοίραζε ο Θεός προσωπικότητες, δεν ήξερες ποια να διαλέξεις και έμεινε εκεί το πράμα από ό,τι φαίνεται.

Μα είναι δυνατόν να σε ρωτάμε τι θες, τι αγαπάς και τι χρειάζεσαι και να δίνεις απάντηση που κάνει και τους διπολικούς να φαίνονται ακλόνητοι βράχοι μπροστά σου; Είσαι σοβαρός; Και δεν με ενδιαφέρει η φιλοσοφία του Ζεν της πλάκας που έχεις υιοθετήσει, που σε θέλει να μην διαταράσσεις τις σχέσεις των ανθρώπων, διότι αυτές δεν μοντάρονται πάντα και θέλουν κόπο και χρόνο για να τις κτίσεις.

Ποιος σε έχρισε μάστορα, βρε ανισόρροπη προσωπικότητα; Δε κοιτάς το χάλι σου το ροζ, που θέλεις και να γίνεις ο καλύτερος people pleaser όλων των εποχών; Μάθε να ευχαριστιέσαι εσύ, μάθε να ζητάς, ΕΝΑ και συγκεκριμένο πράγμα, μάθε τι θέλεις, κι άσε τις προσπάθειες για να γεμίσεις με ομορφιά τον κόσμο αυτό.

Καλό και κακό ζώδιο δεν υπάρχει, απλά καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Το τι θα κάνεις εσύ με τα εφόδια που σου δίνει το ζώδιό σου και το ωροσκόπιό σου ολόκληρο είναι δική σου μαγκιά ή δική σου πατάτα.

Γι' αυτό σου επαναλαμβάνω απλώς αυτό που είπε ο μεγάλος και σοφός Αριστοτέλης: ''Ένας φίλος σε όλους, είναι φίλος σε κανέναν.''

Διάλεξε στρατόπεδο και δεν χάθηκε ο κόσμος αν χάσεις και μερικούς οπαδούς. Εκείνοι έχασαν, εσύ απλά έγινες ελαφρύτερος!

........................

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Άρης στην Παρθένο! Άστον κάτω! Δεν είναι Άρης αυτός για γλέντια σου λέω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved