Lyv Tyler

Η Liv Rundgren Tyler, γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1977 στην Νέα Υόρκη.

Lyv Tyler

by Stazomeli

Η Liv Rundgren Tyler, γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1977 στην Νέα Υόρκη.

Είναι Καρκίνος με ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο, Σελήνη στον Αιγόκερω, Ερμή στον Καρκίνο, Αφροδίτη και Άρη στον Ταύρο.

Το πιο απλό πράγμα που μπορώ να σας πω, είναι ότι είναι κόρη του τραγουδιστή των Aerosmith, Steve Tyler. Το κακό για εκείνην είναι ότι το έμαθε στα εννέα της χρόνια, όταν γνώρισε την ετεροθαλή αδελφή της Mia και εξεπλάγη από την μεταξύ τους ομοιότητα. Ρώτησε την μητέρα της και έμαθε την αλήθεια: Ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ο πατέρας της δεν είναι ο ροκ σταρ Todd Rundgren, αλλά ο διπλανός του, ο Steve Tyler.

Ξεκίνησε από νωρίς την καριέρα του μοντέλου και την βαρέθηκε νωρίς (σε καταλαβαίνω. Και εγώ έχω να εμφανιστώ σε φωτογραφία από τα 14 μου). Το σκέφτηκε σοβαρά και αποφάσισε ότι η καριέρα της ηθοποιού της ταίριαζε καλύτερα (μεγάλο βάσανο να μεγαλώνεις σε διάσημες οικογένειες και να έχεις πρόσβαση σε όλα τα καλλιτεχνικά κυκλώματα. Βραχυκυκλώνεις και δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις. Δράμα σου λέω).

Αφού έγινε διάσημη (?) με το Stealing Beauty, πήρε μπροστά και έπαιξε σε πολλά φιλμ από τα οποία ξεχωρίζουν τα Lord of the Rings για τις ανάγκες του οποίου έμαθε να μιλάει στη γλώσσα των ξωτικών, τη Elvish. (χρησιμότατη βεβαίως-βεβαίως).

Προσωπικά, τη Lyv, την αναγνωρίζω κάθε φορά που μπαίνω σε κατάστημα καλλυντικών, αφού το όμορφο πρόσωπό της, κοσμεί τις διαφημίσεις γνωστού οίκου καλλυντικών, προμοτάροντας τα αρώματά του.

Η γλυκύτητα των χαρακτηριστικών της πρέπει να προέρχεται από τον Ήλιο και τον ωροσκόπο της στον Καρκίνο και φυσικά η Αφροδίτη στον Ταύρο, έχει κάνει το όμορφο θαύμα της.

Νεράιδα επί της γης η Lyv….

liv-tyler_3
Liv_Tyler_1

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved