Φλερτάρεις Καρκίνο; Μάθε τι ΔΕΝ πρέπει να πεις ή να κάνεις!

Καρκίνοι είναι μια κατηγορία από μόνοι τους και θέλουν ειδικό χειρισμό!

Φλερτάρεις Καρκίνο; Μάθε τι ΔΕΝ πρέπει να πεις ή να κάνεις!

Επειδή οι Καρκίνοι είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, το να τους φλερτάρει κανείς, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αν και δεν τους... φαίνεται!

Βλέπετε, θέλουν ειδικό χειρισμό, με λεπτότητα και προσοχή, διότι μαζί τους μπορεί κανείς να παίξει συναισθηματικό ναρκαλιευτή!
Γι' αυτό λοιπόν, προσέξτε:

1. Ενώ αγαπούν το φλερτάρισμα, απεχθάνονται την ωμότητα. Ναι, τους δείχνουμε ότι μας αρέσουν, όχι, δεν τους απευθύνουμε το λόγο με ύφος περισπούδαστο, ούτε προσπαθούμε να τους εντυπωσιάσουμε με χοντροκομμένο τρόπο.

2. Δυναμισμός δεν είναι η βία. Ο/η Καρκίνος, σιχαίνεται τη βία, δε του επιτρέπει να δημιουργήσει σχέση με βάση το συναίσθημα. Γι' αυτό και θα κλείσει την πόρτα στα μούτρα, χαρακτηρίζοντας σας και ως πρωτόγονους. Αντιθέτως, ερωτεύεται την ψυχική δύναμη, τη συναισθηματική σταθερότητα.

3. Μιας και μιλάμε για βία, μπορεί ο Καρκίνος να την αποστρέφεται, δεν αποστρέφεται όμως και τον πόλεμο νεύρων που μπορεί εκείνος να σας κάνει με τα σκαμπανεβάσματα του/της. Προσοχή λοιπόν: θέλει υπομονή κι επιμονή αυτή η κατάκτηση.

4. Μην τον πατρονάρετε. Με άλλα λόγια, μη τους λέτε τι να κάνουν. Αν ο Καρκίνος θέλει βοήθεια, θα την ζητήσει ή θα αφήσει λεπτά υπονοούμενα. Επομένως, περιττεύει να του κουνάτε το δάχτυλο και να του λέτε τι πρέπει να κάνει, ιδιαίτερα αν θέλετε να έχει συνέχεια το φλερτάρισμα.

5. Για το τέλος το καλύτερο: Μη κάνετε κανένα μα κανένα αστείο χοντροκομμένο που να αφορά στο σπίτι τους, την οικογένεια τους, την πατρίδα τους, τις βασικές τους αξίες. Ο κίνδυνος ανάφλεξης είναι έντονος κι αμφιβάλλω αν θα τους ξαναδείτε!

Επίσης, ετοιμαστείτε για πολλή, γλυκιά γκρίνια, νιαούρισμα σε κάθε ευκαιρία και πολλή στοργική συντροφιά. Είπαμε, έχουν και τα καλά τους!!

Διάβασε επίσης:

Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό στον Καρκίνο τον τρομερό!

Αν μου πειράξεις τον Άρη μου … στον Καρκίνο, θα το πω στη μαμά μου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved