Ο Ερμής ο Retro, πολύ σου πάει!

Να τον αφήσω για λίγο ακόμα?

Ο Ερμής ο Retro, πολύ σου πάει!

Άρης στους Διδύμους και Ερμής ανάδρομος πάλι εκεί. Να μη σου τύχει. Από τη μια να σου μπλοκάρει το μυαλό, κι από την άλλη να σου στραμπουλάει τη γλώσσα.

Ξεκινάω το πρωί για το γραφείο και πριν προλάβω να βγω από την πολυκατοικία, έχω ήδη ξεχάσει το κινητό μου σε κάποιο σημείο στο σπίτι που μόνο με παρέμβαση μέντιουμ μπορώ να βρω, έχω ήδη ανεβάσει πίεση και μου κρατάει το ανσασέρ η από πάνω , που εχτές το βράδυ είχε λογοδιάρροια την οποία έπρεπε να ακούσω στη διαπασών, μιας κι όταν μιλάει, νομίζει ότι εκφωνεί λόγο από το μπαλκόνι του Βατικανού.

Αφού καταφέρνω να πάρω το δρόμο για το γραφείο, κι έχοντας υπερβεί τα όποια εμπόδια (μα δεν είμαι Θεά?), σφηνώνω σε μια βρωμοκίνηση που όμοια της δεν έχω δει για εβδομάδες.

Αποφασίζω να πάρω τηλέφωνο μια συνάδελφο στο γραφείο για να την ειδοποιήσω ότι θα αργήσω και κατά λάθος τηλεφωνώ σε μια αντιπαθητική μου φίλη (αλήθεια, γιατί την αποκαλώ ακόμα φίλη? Πίσω από την πλάτη μου, με κουτσομπόλευε το φίδι), και για κακή μου τύχη το σηκώνει!

Για χειρότερη τύχη μου, όχι μόνο απαντάει, αλλά αποφασίζει ότι θέλει να μάθει κι όλα μου τα νέα, με το Ν και με το Σ. Προσπαθώ να της αφηγηθώ τον πολυτάραχο βίο μου σε 45 δευτερόλεπτα, αλλά μαντέψτε τι? Πρέπει με τη σειρά μου να ακούσω και τα δικά της νέα, τα οποία και αφηγείται με περισσότερες λεπτομέρειες από όσες θα ήθελα να ξέρω!

Με τα πολλά, φτάνω στο γραφείο, αργοπορημένη, χωρίς να έχω πιει καφέ, με κεφάλι καζάνι, με πολλά νεύρα και κατεβασμένα αυτιά, σα σκυλί δαρμένο, μιας και το meeting έχει αρχίσει χωρίς εμένα, και το αφεντικό μου ρίχνει δολοφονικές ματιές.

Έχω δυο επιλογές: Να του πω ένα όμορφο ψέμα, ή την πικρή αλήθεια. Άραγε θα καταλάβει αν του πω ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ retro, ή θα παρεξηγηθεί? Αυτό έλειπε, να τσακωθούμε κιόλας. Δε με συμφέρει. Θα κάνω την πάπια, θα υποστώ τις συνέπειες και θα ευχηθώ στον ανάδρομο να πάει στα τσακίδια όσο πιο γρήγορα μπορεί! Χα!

.................

Διαβαστε ακομα

Άρης στους Διδύμους… Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved