Πως βλέπει ο Ιχθύς... τους άλλους 11

.Αγαπησιάρης είναι, τρυφερός είναι, ζουζούνης είναι...

Πως βλέπει ο Ιχθύς... τους άλλους 11

ΚΡΙΟΣ: Αχ, τι δυναμικός! Τι έξυπνος! Τι φοβερός τύπος! Πολύ μου αρέσει. Κρίμα που είναι πάντα βιαστικός και δεν έχουμε προλάβει να συστηθούμε καλύτερα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπησιάρης είναι, τρυφερός είναι, ζουζούνης είναι... Μήπως τον μπερδεύω με τον Καρκίνο? Μπα... Αποκλείεται! Έχω ξεκάθαρο κεφάλι εγώ, ναι!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαιρετικοί και οι δύο! Μ αρέσουν πολύ τα παιδιά! Πανέξυπνα! Έξω καρδιά! (Τι εννοείς όταν λες ότι είναι ένας? Αφού και με τους δυο τα σπαγα χτες βράδυ)...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτός δεν είναι που μαγειρεύει τέλεια? Που μου οργανώνει την ατζέντα και με βοηθάει όταν κολλάω? Εκπληκτικό παιδί, τον πάω με τα 1000!

ΛΕΩΝ: Λάμπει! Πάντα λάμπει αυτό το παιδί! (ούτε πολυέλαιος να ταν). Είναι βέβαια λιγάκι απορροφημένος στον κόσμο του, αλλά δεν κρίνω ποτέ τους άλλους! Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να τον κρίνω? Ένα ταπεινό χαμομηλάκι είμαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Α, πα πα πα πα! Μόνο που δεν μου πήρε το κεφάλι μια φορά που του ζήτησα να με βοηθήσει με κάτι στη δουλειά! Τι ανοργάνωτο με είπε, τι μου φώναζε μέσα στ' αυτί μου κάτι για deadlines, τι κακό χαμό έκανε, δε λέγεται! Μάλλον είναι ανασφαλής το γλυκούλι μου και πιέζεται πολύ...

ΖΥΓΟΣ: Παιδί για παρέα, διασκέδαση κι όλα τα καλά! Έχει γούστο, περνάμε σούπερ παρεούλα! Καμιά φορά πάει να με ξεγελάσει, αλλά δεν μπορεί γιατί είμαι γάτα με πέταλα εγώ και τον καταλαβαίνω τον άτιμο! Αχ, τι παιδί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το φιλαράκι μου! Με έχει βγάλει από τη φωτιά, πολλές φορές! Με καταλαβαίνει χωρίς να βγάλω άχνα. Ξέρει τι σκέφτομαι πριν το σκεφτώ! Το GPS που μου έχει περάσει στο πόδι-βραχιόλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχει κάνει, αλλά δε τολμώ να ρωτήσω...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξέρει πώς να με ταξιδεύει σε κόσμους άλλους! Μου ανοίγει τους ορίζοντες! Δεν γνωρίζει σύνορα! Δυναμικός και εξωστρεφής, μου κινεί το ενδιαφέρον και μου συνταράζει τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο! Κρίμα που ώρες-ώρες θέλω απλά να του σπάσω το κεφάλι! Ουπς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κύριος ΄μη μου άπτου΄ με τα όλα του! Δε βαριέσαι! Ο καθένας με την τρέλα του. Εγώ με τη δική μου. Εκείνος με τη δική του. Η δική μου είναι καλύτερη! Νια♪ νια ♪νια ♪νια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ωχ! Πολύ διαφορετικός από εμένα που έχω το κεφάλι μου συγκεντρωμένο σε ένα μέρος. Ναι! Είμαι παιδί με συμπόνια και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Μου το λένε όλοι! Για ποιόν μιλούσα είπαμε???

Διάβασε επίσης:

Βάζω τον Ιχθύ σε 5 μόλις λέξεις!

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ιχθύες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved