Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο…

Άσε με να σου αλλάξω γνώμη!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο…

Μια ματιά της φτάνει για σου αλλάξει γνώμη κι άποψη. Ή ακόμα καλύτερα, θα αλλάξει εκείνη γνώμη για εσένα με μια ματιά.

Αγαπάει ό, τι δεν αγαπιέται από τον όχλο, τους πολλούς, τους συνηθισμένους κατ΄ εκείνην ανθρώπους. Αγαπάει και με τον ίδιο αντισυμβατικό τρόπο! Λόγια παχιά, λόγια μεγάλα, πάθος που ξεχειλίζει καταμεσής του δρόμου, δεν θα ακούσεις κι ούτε θα βιώσεις από την Αφροδίτη του περιέργου! Δε θα προσπαθήσει καν να σε δέσει, δεν την ενδιαφέρει, δεν τον επιδιώκει, όσο κι αν εσύ... καίγεσαι γι αυτό!

Προτιμά να ξοδεύεται σε πολλά, σε διάφορα, ποτέ όμως αδιάφορα. Λατρεύει να κυνηγά αυτό το κάτι που δεν έχει όρια, που δεν είναι φορμαρισμένο, αγκαλιάζοντας με πάθος ό, τι απορρίπτει εκείνος που δεν παιδεύεται εγκεφαλικά με τα πράγματα... Οι μικρές ιδέες είναι για τους μικρούς ανθρώπους, αυτούς που δεν θα κάνουν ποτέ τη διαφορά. Εκείνη όμως ξέρει ότι είναι προορισμένη για να ξεχωρίζει με καλό ή με... περίεργο τρόπο. Αδιάφορη αποκάλεσέ την, και της έκοψες τα φτερά!

Ξέχασα να σας πω, ότι η Αφροδίτη αυτή, γλυκοπιάνεται με τις ιδέες, τον τρόπο που μιλάς, αυτά που λες οφείλουν να έχουν οικουμενική αξία, το μυαλό σου πρέπει να γοητεύσει και να θέλξει το δικό της. Ο αέρας σου πρέπει να έχει κάτι το απόκοσμο, δεν την ενδιαφέρει από πού κρατάει η σκούφια σου, καίγεται όμως να μάθει τι σκέφτεσαι, κι αν μπορεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι μαζί σου.

Βέβαια ο ενθουσιασμός της, έχει ημερομηνία λήξης, εκτός κι αν καταφέρεις να την έχεις διαρκώς να στέκεται στις μύτες των ποδιών της. Φευ! Αγώνας ολόκληρος για να δέσεις εκείνην που δεν δένεται, εκείνη που δίνει αγώνα για την ελευθερία των άλλων!...

Εγώ μια φορά, σας προειδοποίησα!

.......................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved