Ήταν και είναι Θεός!

Αυτός ο Δίδυμος, ήρθε, έμεινε και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα…

Ήταν και είναι Θεός!

by Stazomeli

Ο λόγος δεν μπορεί να είναι για κανέναν άλλον, παρά για τον ‘’πολύ’’ Johnny Depp.

Δίδυμος, με ωροσκόπο Λέοντα, Σελήνη στον Αιγόκερω, Αφροδίτη και Ερμή στον Ταύρο και Άρη στην Παρθένο.

Έχω παρατηρήσει, ότι ο Λέοντας και ο Αιγόκερως εμφανίζονται συχνά σε ωροσκόπια διασήμων. Ο Λέοντας εκφράζει το πάθος χωρίς αναστολές μπροστά στον φακό, ενώ χρειάζεται να σπρώξει και ο Αιγόκερως για να φτάσει το άτομο στην κορυφή….

Ο Johnny, γεννήθηκε στο Κεντάκυ, αλλά η οικογένειά του μετακόμιζε συχνά. Έχει δυο αδελφές και έναν αδελφό ακόμη. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν στην εφηβεία. Παράτησε το σχολείο και ακολούθησε την τύχη του ως μουσικός, μέλος μπάντας.

Μέχρι που γνώρισε και παντρεύτηκε την Lori Anne Allison μια make up artist, η οποία τον σύστησε στον Nicolas Cage, που τον ενθάρρυνε να γίνει ηθοποιός.

Από κει και πέρα την ιστορία οι (τότε) νεαρές κοπέλες τη θυμόμαστε καλά! Τον πρωτοερωτευτήκαμε στην τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street και τον ακολουθήσαμε κατά πόδας σε όλες τις κινηματογραφικές δουλειές του (και επιλογές του, να τονίσω εδώ).

Είναι από τους λίγους ηθοποιούς που πραγματικά επιλέγει τους ρόλους του και όχι το ανάποδο. Ο Johnny δε χρειάστηκε να πάρει το όπλο του πολλές φορές, αφού όσο μεγάλωνε, τόσο πιο μεστό γίνεται το ταλέντο του και τόσο πιο γοητευτικό το πρόσωπό του.

Αυτός ο Δίδυμος, ήρθε, έμεινε και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα…

johnny_depp
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved