Viva Vogue!

που η υγεία –το πρώτιστο αυτό αγαθό- δεν αποτυπώθηκε σωστά από κανέναν διάσημο φωτογραφικό φακό.

Viva Vogue!

by Stazomeli

Διάβασα στο queen.gr ότι η Ιταλική VOGUE, αποφάσισε να κοσμήσει το εξώφυλλό της με τρία plus size μοντέλα.

Επιτέλους και κάτι σοβαρό συμβαίνει στον ανάλαφρο κόσμο της μόδας. Δεν είναι που η πλειοψηφία μας δεν βρίσκει αντίκρισμα στην ‘’ασφυκτικά στενή’’ νοοτροπία των σχεδιαστών, είναι που η υγεία –το πρώτιστο αυτό αγαθό- δεν αποτυπώθηκε σωστά από κανέναν διάσημο φωτογραφικό φακό.

Το έχω ξαναπεί ότι ούτε το ένα άκρο, μα ούτε και το άλλο φέρνουν την ευτυχία. Όμως έχοντας υμνήσει τον ένα άκρο, αυτό του ανορεκτικού τύπου, ας εκτεθούμε και στην ομορφιά ενός άλλου τύπου γυναίκας: αυτόν που δεν χωράει στο XSmall, ούτε στο Small, ούτε καν στο Medium.

Δείτε και εσείς την φωτογραφία και αποφασίστε εάν η ομορφιά λείπει από τις 3 υπέρβαρες μούσες. Αφήστε που όταν το πρωτοαντίκρισα, προσπαθούσα για αρκετή ώρα να καταλάβω γιατί εκείνες είναι υπέρβαρες και όχι εγώ π.χ.

Καλοκαίρι έρχεται και όλες οι γυναίκες έχουμε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου με τα παραπάνω κιλά μας. Κάποιες δικαιολογημένα, κάποιες άλλες λιγότερο. Διαβάζουμε άρθρα, ακούμε συμβουλές, στρεσαριζόμαστε και στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει φύγει είναι η γλύκα από τη ζωή μας κι όχι το γλυκό…

Καλό απενεχοποιημένο Καλοκαίρι σας εύχομαι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved